ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Εξιχνίαση απόπειρας κλοπής καλωδίων από αποθήκη

Στην εξιχνίαση απόπειρας κλοπής καλωδίων ηλεκτρικής εγκατάστασης από αποθήκη στη Φιλιππιάδα προχώρησε το Αστυνομικό Τμήμα Ζηρού σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Άρτας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, δράστες είναι δύο άτομα, που τις βραδινές ώρες της 1ης Μαρτίου αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν τα καλώδια, αλλά εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους και τράπηκαν σε φυγή όταν έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη. Από την αστυνομία ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του ενός εκ των δραστών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον συνεργό του

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά

Για κατοχή ναρκωτικών συνελήφθησαν τρία άτομα το απόγευμα της Τρίτης στο 4ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Αθηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφορίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους κατηγορούμενους να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή τους 29,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Επιπρόσθετα, ένας εκ των συλληφθέντων διαπιστώθηκε επιπλέον ότι κατείχε στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ωρίμανσης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Έκλεψε χρήματα από αυτοκίνητο

Στη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος κατηγορείται ότι αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ από ανασφάλιστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης στα Γιάννενα, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων. Η σύλληψή του έγινε το απόγευμα της ίδιας ημέρας.