ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Στους Παξούς ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων

Εκδρομή στους Παξούς οργανώνει την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων, σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 7 το πρωί από την έξοδο του πάρκινγκ της κεντρικής πλατείας και στις 8.45 οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν στο λιμανάκι των Συβότων, όπου με το πλοίο «Δελφίνι ΙΙ» θα αναχωρήσουν για τη Λάκκα-Παξών.
Από την ώρα της άφιξης στις 10 το πρωί μέχρι τις 12.15 το μεσημέρι, η α΄ ομάδα θα περιηγηθεί στη Λάκκα και θα έχει τη δυνατότητα για καφές και κολύμπι. Η β΄ομάδα θα πραγματοποιήσει πορεία στη διαδρομή Λάκκα-Εκκλησία της Υπαπαντής – Λογγός (ώρες πορείας 2.30, χιλιόμετρα 6,5, υψομετρική 300 μ. περίπου).
Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στις 12.30 το μεσημέρι στον Λογγό με προορισμό την παραλία των Αντίπαξων για κολύμπι. Στις 2.30 το μεσημέρι θα γίνει αναχώρηση για Γάιο (περιήγηση – φαγητό) και στις 5 θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής.
Δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά, από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, στα γραφεία του Συλλόγου (Σμύρνης 15). Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2651022138 και 2651181068.

Σχετικά άρθρα

Συνοδεία Λυκείου της Αττικής σε μονοπάτια του Ζαγορίου

Με τέσσερις αθλητές σε αγώνες αναρρίχησης ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων

Στον Λάκμο ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων