ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Άραβες τουριστικοί πράκτορες στα Γιάννενα

Δεκαμελή αποστολή, αποτελούμενη από εκπροσώπους του τουρισμού αραβικών χωρών και τουριστικούς πράκτορες, θα υποδεχτεί στα Γιάννενα ο δήμος Ιωαννιτών, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων τη Mideast Travel και την Aegean, κατά το διάστημα 6-8 Μαΐου σε ταξίδι εξοικείωσης (FamTrip).

Το πρόγραμμα της επίσκεψης συμπεριλαμβάνει κεντρική εκδήλωση ενημέρωσης και παρουσίασης του προορισμού «Ιωάννινα- Ήπειρος», καθώς και συναντήσεις Β2Β, τη Δευτέρα 6 Μαΐου, από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Du Lac, ενώ την Τρίτη 7 και την Τετάρτη 8 Μαΐου οργανώνονται ξενάγηση και επισκέψεις σε σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής.
Το ταξίδι εξοικείωσης των αράβων εκπροσώπων τουρισμού πραγματοποιείται μετά από τη δήλωση ενδιαφέροντος για συνεργασία και ανάπτυξη του προορισμού «Ιωάννινα-Ήπειρος» από το τουριστικό γραφείο Mideast Travel στο Γραφείο Τουριστικής Προβολής του δήμου Ιωαννιτών, καθώς και τις ενέργειες – πρωτοβουλίες που προηγήθηκαν από τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Νίκο Γκόλα και τον Εσσάμ Αλαντάση.

Σχετικά άρθρα

Δημοσιογράφοι από το Ισραήλ γνώρισαν τον Δήμο Κόνιτσας

Γνωριμία με την Κόνιτσα για 18 δημοσιογράφους από Ελλάδα και Κύπρο

Ιταλοί τουριστικοί πράκτορες γνώρισαν την ορεινή και παραθαλάσσια Ήπειρο

Ηπειρωτικός Αγών