Πολιτισμός

«Μιας πεντάρας νιάτα» από το καλλιτεχνικό εργαστήρι «Επί Σκηνής»

Το θεατρικό έργο των Ασημάκη Γιαλαμά –Κώστα Πρετεντέρη «Μιας πεντάρας νιάτα» παρουσιάζει το καλλιτεχνικό εργαστήρι «Επί Σκηνής» του δήμου Ζίτσας, την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Απριλίου, στις 9.15 το βράδυ, στην αίθουσα «Βασίλειος Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Ιωαννιτών.

Πρόκειται για την κλασική νεοελληνική κωμωδία, στην οποία ένα νιόπαντρο ζευγάρι προσπαθεί να ανταπεξέλθει οικονομικά και να πληρώσει τις δόσεις του διαμερίσματος που αγόρασε. Ο άντρας αντιδρά στο ενδεχόμενο να εργαστεί η σύζυγός του, εκείνη όμως πιάνει δουλειά στην ίδια επιχείρηση εν αγνοία του, πείθει τον σύζυγό της να το δεχτεί, παρουσιάζονται όμως σαν αδέρφια, αφού το αφεντικό τους δέχεται να προσλάβει στη δουλειά, για ευνόητους λόγους, μόνο ανύπαντρες γυναίκες.
Η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Σφαιρόπουλου και παίζουν (με σειρά εμφάνισης) οι Έφη Στάμου, Αλέξανδρος Μπενάτσης, Δημήτρης Ντίνας, Κωνσταντίνα Σουλιώτη, Χρήστος Μπέλλος, Γιάννης Βούλγαρης, Γιώργος Τζιάλλας, Βούλα Καραγκούνη, Γιολάντα Μπότσικου, Παναγιώτης Σιώνης, Γιώργος Καψάλης, Νίκος Τζίμας, Χάρης Λαμπρίδης και Φωτεινή Κολιού.
Γενική είσοδος 5 ευρώ. Σε κάθε παράσταση θα διατεθούν 50 εισιτήρια δωρεάν σε άνεργους με την επίδειξη κάρτας ανεργίας.

Σχετικά άρθρα

Εργοτάξιο σε πλήρη ανάπτυξη το Πνευματικό Κέντρο

Μπαράζ καταγγελιών για υποβάθμιση των δομών του Πνευματικού Κέντρου

Από 1η Σεπτεμβρίου οι εγγραφές με «ελαχιστότατη» αύξηση