ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Με νέο πρόεδρο τον Παύλο Χήτα συνεχίζει ο Χορευτικός Όμιλος Ιωαννίνων

Με νέο διοικητικό συμβούλιο και πρόεδρο τον Παύλο Χήτα συνεχίζει την πετυχημένη του πορεία στα πολιτιστικά δρώμενα ο Χορευτικός Όμιλος Ιωαννίνων.

Η ανακατανομή των αξιωμάτων προέκυψε μετά την παραίτηση του επί δέκα συναπτά έτη προέδρου του Χ.Ο.Ι. Σταύρου Λάμπρου, με την κενή θέση να καλύπτεται από τον πρώτο επιλαχόντα Δημήτρη Κανή. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Μάκης Κίτσος, ταμίας η Νατάσα Παπαδοπούλου, γραμματέας ο Γιώργος Μπαζούκας και μέλος ο Δημήτρης Κανής.
Ο νέος πρόεδρος ευχαρίστησε τα μέλη του Χ.Ο.Ι. για την εμπιστοσύνη τους και εξήρε το έργο του προκατόχου του, επισημαίνοντας ότι έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη. «Ο κ. Λάμπρου έχει προσφέρει τα μέγιστα στον όμιλό μας και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Τα νέα μου καθήκοντα με γεμίζουν ευθύνη, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς την σπουδαία διαδρομή που έχει διανύσει ο Χ.Ο.Ι. από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα. Μπροστά μας ανοίγεται ένας νέος δρόμος αλλά ο στόχος μας παραμένει ίδιος και αφορά τη διερεύνηση, διατήρηση και διάδοση των λαογραφικών στοιχείων του τόπου μας. Έχουμε ήδη δρομολογήσει δράσεις, που θα αναδείξουν τον πολιτισμό μας και, με βασικό πυλώνα το Φεστιβάλ του Χ.Ο.Ι., στοχεύουμε να εδραιώσουμε τα Γιάννενα στον παγκόσμιο χάρτη των παραδοσιακών χορευτικών διοργανώσεων», σημείωσε ο κ. Χήτας.

Σχετικά άρθρα

«Όλη η Ελλάδα στον μπερντέ» από τον Χορευτικό Όμιλο Ιωαννίνων

Ηπειρωτικός Αγών

Έστειλαν μήνυμα ότι δε φτάνει η εθελοντική δράση

Ερωτήματα σχετικά με την εκλογική διαδικασία στην Τράπεζα Ηπείρου από τον Π. Χήτα