ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Η Ελένη Βιτάλη με τους «Τζουμ» στο Stage Ioannina

Μετά από τις sold out παραστάσεις του περσινού χειμώνα και τις κατάμεστες συναυλίες του καλοκαιριού, η Ελένη Βιτάλη έρχεται το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στα χριστουγεννιάτικα Γιάννενα, κουβαλώντας για δώρα, τα καινούρια της τραγούδια από την τελευταία της δισκογραφική δουλειά «Πέρασε από εδώ η Ελένη;» σε μουσική Τάκη Σούκα και στίχους της Ελένης Φωτάκη που μόλις κυκλοφόρησε.

Μια εορταστική παράσταση, φτιαγμένη με μεράκι και ταλέντο, γεμάτη τραγούδια και κέφι. Πρωταγωνίστρια και οικοδεσπότης, η Ελένη Βιτάλη, σε μια μοναδική καλλιτεχνική σύμπραξη με τους εξαιρετικούς «Τζουμ», θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τα νέα της κομμάτια, αλλά και παλιές τις επιτυχίες και πολλά εξαιρετικά τραγούδια αγαπημένων της καλλιτεχνών και δημιουργών, με μια νέα, μοντέρνα προσέγγιση, όπως μόνο η αισιόδοξη, εφηβική και ανοιχτόκαρδη ματιά της Ελένης Βιτάλη και των «Τζουμ» μπορούν να υποσχεθούν.
Οι ενορχηστρώσεις του Νίκου Ξύδη με φυσικά όργανα, με τη φωνή της Ελένης Βιτάλη και συνδετικό κρίκο το κλαρίνο του σολίστα Μάνου Αχαλινωτόπουλου, υπόσχονται μια μοναδική μουσική εμπειρία. Μαζί τους τραγουδάει η Ειρήνη Τουμπάκη.
Τα εισιτήρια για το live της Ελένης Βιτάλη στο Stage Ioannina κοστίζουν 13 ευρώ στην προπώληση και 15 στην είσοδο.
Προπώληση στο Music Shop Giorgio (Στοά Ορφέα), Vision of Sound (Ν. Ζέρβα 78), στο κατάστημα Γερμανός (Χαριλάου Τρικούπη 6) και στο Paralimnio Ioannina Fun Park (στο περίπτερο «ψιλικά τσιγάρα Look Soko» απέναντι από το Sapor).
Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό. Τιμή ποτού 6 ευρώ/ special 7 ευρώ. Φιάλη ποτό 80 ευρώ / special 90 ευρώ (ανά 4 άτομα). Η αγορά του εισιτήριου δεν εξασφαλίζει θέση καθήμενου. Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα 2651035370 και 6948130999. Ανάλογα την προσέλευση θα λειτουργήσει και ο εξώστης.

Σχετικά άρθρα

Stage Ioannina- Αναστολή λειτουργίας έως 1η Μαΐου

Και μετά τις τζαμάλες… Στανίση

Δ. Υφαντής και Pagour Aman με χορούς κυκλωτικούς