ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Σημαντικές παρεμβάσεις στην οδό Γρίβα


Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει η αναδιαμόρφωση ενός κεντρικού δρόμου του Αγρινίου, της οδού Γρίβα,  μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Η  «Ανακατασκευή και Διαμόρφωση της οδού  Γρίβα» συνολικού προϋπολογισμού  921.000,00 € (με Φ.Π.Α.)  περιλαμβάνει εργασίες σε όλο το μήκος της Γρίβα (420,00 μ.) από την οδό Ι. Σταΐκου έως την οδό Αλεξόπουλου.

Το σημαντικό αυτό έργο προβλέπει ανακατασκευή  του  δρόμου σε όλα τα επίπεδα Συγκεκριμένα στις υποδομές δικτύων ύδρευσης - αποχέτευσης, στον ηλεκτροφωτισμό (πλήρη δίκτυα και οδοφωτισμός), οδοστρωσία, ασφαλτόστρωση, πεζοδρόμια (κράσπεδα, ρείθρα, πλακόστρωση πεζοδρομίων κλπ.)  αλλά οριζόντια και κάθετη  σήμανση. Η κατασκευή περιλαμβάνει και τοπικά προσαρμογή της οδού Γρίβα με τις οδούς Μπαϊμπά, Παναγοπούλου, Μακρή κλπ.,  οδούς στα σημεία με τις οποίες διασταυρώνεται.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του έργου: «Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική παρέμβαση στην καρδιά της πόλης. Η διαμόρφωση της οδού Γρίβα θα συμβάλλει στην αισθητική αναβάθμιση της περιοχής. Δεν λύνουμε απλά χρόνια προβλήματα στην λειτουργία ενός κεντρικού δρόμου αλλά παρεμβαίνουμε για να βελτιώσουμε την εικόνα της περιοχής. Οι εργασίες ανακατασκευής της Γρίβα είναι τμήμα ενός ολοκληρωμένου  σχεδιασμού που περιλαμβάνει ένα  σύνολο παρεμβάσεων εντός του αστικού ιστού. Η Δημοτική Αρχή δεν σταματά να σχεδιάζει. Σε πείσμα των καιρών υλοποιούμε έργα προς όφελος των πολιτών». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια