ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Επίσκεψη του Υποψήφιου Βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραγκούνη στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου


Επίσκεψη  στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 20 Ιουνίου 2019 ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ κ. Κώστας Καραγκούνης.
 Στη συνάντηση συμμετείχαν η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου κ. Λαμπρινή Κολοβού, ο κ. Δημοσθένης Ταμπακέλης και η διευθύντρια κ. Αλέκα Κοσμά.

 Ο κύριος Καραγκούνης ξεναγήθηκε σε όλους τους θεραπευτικούς χώρους των εγκαταστάσεών της ΕΛΕΠΑΠ και διαπίστωσε πραγματικά το πολύπλευρο και πολύτιμο έργο που επιτελείται για την αποκατάσταση και στήριξη των «Γενναίων Παιδιών».

Ενημερώθηκε διεξοδικά για το έργο της ΕΛΕΠΑΠ και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η γνωριμία του με ένα παιδί της ΕΛΕΠΑΠ εδώ και είκοσι χρόνια, την Ευγενία, η οποία σπουδάζει στο Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών της σχολής του Αγρινίου και παράλληλα είναι υποψήφια συγγραφέας. 

Ο κύριος Καραγκούνης την συνεχάρη για την προσπάθεια της και της ευχήθηκε καλή επιτυχία. Τέλος συνεχάρη όλους τους παράγοντες λειτουργίας της ΕΛΕΠΑΠ οι οποίοι με αφοσίωση, αγάπη και τεχνογνωσία  εφαρμόζουν με επιτυχία προγράμματα  αποκατάστασης ανάλογα με την  ηλικία και τις ανάγκες του  παιδιού και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του στο έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό αλλά και τους εθελοντές βοηθούς οι οποίοι στηρίζουν και συμπληρώνουν την ομπρέλα φροντίδας της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια