ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Επίσκεψη της Γεωργίας Μπόκα στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και στην Π.Υ Αγρινίου


Επίσκεψη στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία κ. Γεωργία Μπόκα.
Στην συνάντηση με την πρόεδρο κα Λαμπρινή Κολοβού, και την Δ/τρια κα Αλεξάνδρα Κοσμά, συζητήθηκαν οι καθημερινές και αυξανόμενες ανάγκες του κέντρου, οι περικοπές στις θεραπείες των παιδιών και το πρόβλημα που συνεχίζει να υπάρχει με το ρέμα που βρίσκεται μπροστά από το κτήριο και πάντα με τις δυνατές βροχοπτώσεις υπερχειλίζει.

Η υποψήφια βουλευτής  χαιρέτισε όλο το προσωπικό και τόνισε πόσο σημαντικό έργο συντελείται από όλους.

Η κα Μπόκα ξεναγήθηκε σε όλους τους θεραπευτικούς χώρους των εγκαταστάσεών της ΕΛΕΠΑΠ διαπιστώνοντας πραγματικά το πολύπλευρο και πολύτιμο έργο που πραγματοποιείται.

Τέλος, συνεχάρη συγκινημένη όλους τους συντελεστές σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα με προτεραιότητα το παιδί και τις ανάγκες του.


Την υποστήριξη της ίδιας αλλά και της Νέας Δημοκρατίας στον καθημερινό αγώνα των πυροσβεστών, ιδιαίτερα στις δύσκολες συνθήκες του καλοκαιριού, εξέφρασε η υποψήφια Βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία Γεωργία Μπόκα, η οποία επισκέφθηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Αγρίνιο.


«Η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, αλλά και η προάσπιση της βρίσκεται στα χέρια των ανδρών και των γυναικών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και θα πρέπει η πολιτεία να σταθεί δίπλα τους έμπρακτα». Αυτό το μήνυμα θέλησε να περάσει η υποψήφια βουλευτής που χαιρέτησε έναν έναν όλους τους συντελεστές, μιλώντας μαζί τους για τα απλότερα αλλά και πιο σύνθετα προβλήματα που τους απασχολούν. Η κα Μπόκα τόνισε την μεγάλη αποδοχή από την κοινωνία του Πυροσβεστικού Σώματος, επεσήμανε την ανάγκη ανανέωσης και των μέσων αλλά και του έμψυχου δυναμικού.

Διοικητής της υπηρεσίας είναι ο Στυλιανός Φούκας, Αντιπύραρχος, με τον οποίο συνομίλησε για αρκετή ώρα. Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους, συζήτησαν για τα προβλήματα του κλάδου, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην Αιτωλοακαρνανία λόγω του ορεινού όγκου και του δύσβατου των περιοχών ενώ σημαντική αναφορά έγινε για την προοπτική και την εξέλιξη με την βοήθεια και του Δήμου για το την μετεγκατάσταση σε νέο κτήριο της Π.Υ Αγρινίου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η σχέση της υποψήφιας βουλευτή με το Σώμα είναι ιδιαίτερα συναισθηματική, μιας και ο αδερφός της κας Μπόκα, είναι ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αιτ/νίας, ο Πύραρχος Χριστόφορος Μπόκας.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια