ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Τσικνοπέμπτη με χορό, κέφι και καλό φαγητό στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών, πραγματοποίησε και φέτος όπως κάθε χρόνο, εκδήλωση για στην Τσικνοπέμπτη στο χώρο του σχολείου.
Μέλη του Συλλόγου Γονέων από νωρίς το πρωί στήσανε όλα τα σχετικά, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και οι ψήστες (δάσκαλοι και μέλη του Συλλόγου Γονέων) έβαλαν όλη τους την τέχνη για να γευτούν όλοι  τα πιό νόστιμα σουβλάκια! Και όση ώρα ετοιμάζονταν το φαγητό όλοι χόρεψαν παραδοσιακά και αποκριάτικα!! Νεράιδες, υπερήρωες, αστυνομικοί, κλόουν, ινδιάνοι, πεταλούδες, πριγκίπισσες και τόσοι άλλοι ενώθηκαν και διασκέδασαν όλοι μαζί!.
Οι μικροί μαθητές συμμετέχοντας στα χορευτικά που συντόνιζαν οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου, χάρηκαν και διασκέδασαν με αφορμή τον ερχομό των Απόκρεων και της Σαρακοστής.
Στα παιδιά προσφέρθηκαν παραδοσιακά εδέσματα. Σουβλάκια και αναψυκτικά πρόσφερε ο Σύλλογος Γονέων, με τη βοήθεια και τον συντονισμό των εκπαιδευτικών του σχολείου. Δημιουργήθηκε μια πολύ όμορφη και γεμάτη χαρά και κέφι ατμόσφαιρα που κορυφώθηκε με τους παραδοσιακούς και αποκριάτικους χορούς απ’ όλα τα παιδιά.
“Ευχόμαστε Καλή Σαρακοστή με υγεία και χαρά σε όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους” καταλήγει η ανακοίνωση εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια