ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), στη Seafood Expo Global



Στη Seafood Expo Global, που έλαβε χώρα στη Βαρκελώνη 22 -25 Απριλίου 2024, η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), κύριος φορέας ανάπτυξης της Ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας, συμμετείχε με περίπτερο 300τμ σε κύριο σημείο προβολής της έκθεσης, όπου φιλοξένησε Μέλη, εκθέτες και επισκέπτες, προσδίδοντας κύρος και προστιθέμενη αξία στον κλάδο και την χώρα.

Η ισχυρή παρουσία της ΕΛΟΠΥ, ενισχύθηκε φέτος με την επίσκεψη των κ.κ. Υφυπουργού Σταύρου Κελέτση και Γενικού Γραμματέα Γεωργίου Στρατάκου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ). Συνοδεία του ΔΣ της ΕΛΟΠΥ κ των κ.κ. Παντελή Γκάσιου, Συμβούλου ΟΕΥ Α’ της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μαδρίτη και Ανδρέα Παππά, Προέδρου του Ισπανοελληνικού Επιμελητηρίου, επισκέφθηκαν και συνομίλησαν με τα μέλη της ΕΛΟΠΥ κ άλλους Έλληνες εκθέτες.

Τα καθημερινά γαστρονομικά live cooking sessions στο περίπτερο της ΕΛΟΠΥ, προσέλκυσαν πολλούς Έλληνες και ξένους επισκέπτες, καθώς ο διακεκριμένος Έλληνας Chef κ. Κωνσταντίνος Βασσάλος με το επιτελείο του ετοίμαζε καθημερινά γευστικούς μεζέδες με τα κύρια είδη που παράγουν τα 22 Μέλη της ΕΛΟΠΥ, τσιπούρα, λαβράκι, κρανιό και φαγκρί βραχύπτερο. Το περίπτερο της ΕΛΟΠΥ με έντονο ελληνικό branding και εντυπωσιακή προβολή της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας και των ελληνικών φρέσκων ψαριών εκτροφής Fish from Greece, επιμελήθηκε η εταιρεία Promo Solution, σταθερή και αξιόπιστη συνεργάτιδα της ΕΛΟΠΥ στις εκθέσεις.

Με τη διαχρονική παρουσία της σε διεθνείς εκθέσεις, η ΕΛΟΠΥ, αποδεικνύει τον εξωστρεφή κ εξαγωγικό προσανατολισμό των 22 Μελών της.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια