PressαρίσματαΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Το νου σας σε πατίνια και ποδήλατα!

Η γνωστή νέα μόδα που κάνει  θραύση και στο μαρτυρικό Αγρίνιο, με τα πατίνια τα οποία οδηγούν συχνά 14χρονα και 15χρονα -αλλά και μουσάτοι μαντράχαλοι-, έχει επιφέρει τους πρώτους προβληματισμούς στην τοπική κοινωνία.

Αυτοί οι προβληματισμοί έχουν να κάνουν με το ποιος πληρώνει ποιον αν τρακάρεις, με το τι λένε οι ασφαλιστικές, αν υπάρχει Αστυνομία, αν υπάρχει τίποτε όρθιο, αν υπάρχει Θεός κλπ,κλπ. Συχνά βλέπουμε μικρούς και μεγάλους “πατινούχους” να πηγαίνουν ανάποδα, ας πούμε σε οδούς σαν την Μακρή ή την Εθνικής Αντιστάσεως κλπ.


Η ίδια η στήλη γίνεται συχνά μάρτυρας…σλάλομ νεαρών “πατινούχων” ανάμεσα στα αυτοκίνητα αλλά και πάνω στο πεζοδρόμιο ακριβώς μπροστά από το δημαρχείο, με δεκάδες συμπολίτες τριγύρω. Αν είχαμε δρόμους με άπλα, θα ήταν μια χαρά. Αλλά στο Αγρινιώτικο κέντρο; Σοβαρά;

Αλλά μήπως με τα παραδοσιακά ποδήλατα οι νεαροί, ειδικά, προσέχουν; Αναγνώστης μας κάλεσε να περιγράψουμε προς τους επισκέπτες του agriniopress.gr μια χθεσινή περίπτωση:

“Πριν λίγο πετάχτηκε ένα παιδί γύρο στα 17 μπροστά στα ΚΤΕΛ Αγρινίου με ποδήλατο είχε ακουστικά στα αυτιά και δεν είδε καν την νταλίκα που ερχόμουν, είχε πραγματικά Άγιο. Περισσότερες πληροφορίες θα σας πουν αυτόπτες μάρτυρες με ταξί στα ΚΤΕΛ και όχι μόνο. Ας δούμε πού θα φτάσει αυτή η ανευθυνότητα. Πρέπει να γραφτεί κάτι για να δουν μερικοί γονείς και μερικά παιδιά το άρθρο και ξυπνήσουν”.

Με λίγα λόγια, το νου σας και οι μεν και οι δε. Και οι υπόλοιποι τον νου σας, στα ποδήλατα και στα πατίνια, είτε είστε πεζοί, είτε εποχούμενοι. Διότι η μόστρα και η αφηρημάδα σκοτώνουν. Α, και το πιο σπουδαίο: υπάρχει και Κ.Ο.Κ. για να μην ξεχνιόμαστε…

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button