PressαρίσματαΡοή Ειδήσεων

Ο ακατάβλητος δήμαρχος δεν σταματά ούτε την Πρωτοχρονιά!

Εκλογές πολλοί κάνουν όμως λίγοι τις κάνουν και τις νιώθουν όπως ο δήμαρχος Μεσολογγίου -και υποψήφιος εκ νέου-, Νίκος Καραπάνος.

Την ώρα που όλοι ετοιμαζόταν για μεγάλες επιθέσεις σε εδέσματα και για τρελό πιώμα, την ώρα που αρκετοί δεν είχαν ακόμη συνέλθει από το ρεβεγιόν ή το πάρτι που προηγήθηκε (ή από την… ρέκλα στον καναπέ), ο δήμαρχος Μεσολογγίου, ακούραστος και αναπόσπαστος από τον στόχο του, ανακοίνωνε υποψήφιο!


Φίλες και φίλοι, τρεις παρά τέταρτο το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς μάθαμε ότι ο καθηγητής πιάνου, θεωρητικός της μουσικής, επικεφαλής της Φιλαρμονικής και επικεφαλής του γραφείου εθελοντισμού της Ιεράς Πόλης, Μάκης Κουτσαγγέλης, θα κατέβει με τον Νίκο Καραπάνο!

Καταλαβαίνουμε όλοι πως είναι επικοινωνιακή τακτική να ανακοινώνονται ένας-ένας οι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του δημάρχου, διότι έτσι υπάρχει πάντα θετική επικαιρότητα αλλά ακόμη και την πρώτη Ιανουαρίου;

Και καλά ο δήμαρχος! Εκείνος ο καημένος που είναι υπεύθυνος για τα επικοινωνιακά και τα ΜΜΕ; Καλά, δεν έχουν στασιό να σταθούν αυτοί οι άνθρωποι;

Τελικά, ή τον πιστεύεις ή δεν τον πιστεύεις έναν στόχο!

η συντακτική καταβεβλημένη μονάδα

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button