sliderΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Άλλοι 100 μετανάστες εγκαθίστανται στο Μεσολόγγι

Αλλά δυο λεωφορεία που μετέφεραν μετανάστες ήρθαν πριν από λίγο στο Μεσολόγγι.

Και οι καινούργιοι μετανάστες θα διαμείνουν στο «Θεοξένια», αφού εκεί αποβιβάστηκαν μαζί με τις αποσκευές τους.


Όπως είχε γράψει η ΑΙΧΜΗ πριν από μερικές ημέρες, έχει δοθεί άσυλο σε κάποιους από εκείνους που βρίσκονταν στο ξενοδοχείο, που αναγκαστικά πρέπει να βρουν άλλο μέρος διαμονής, οπότε αντικαθίστανται με καινούργιους.

Έτσι, λοιπόν, ο πληθυσμός των μεταναστών αυξάνεται συνεχώς στο Μεσολόγγι, παρόλες τις αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, δεν δίνουν αναφορά σε κανέναν για το που θα εγκαταστήσουν μετανάστες. Δεν ζητούν ούτε καν την γνώμη της τοπικής κοινωνίας και της δημοτικής της αρχής.

Οπότε το μόνο σίγουρο για το Μεσολόγγι είναι ότι θα δέχεται συνεχώς μετανάστες χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η γνώμη της πόλης, αφού οι ιδιώτες μπορούν να συνομιλούν κατευθείαν με τον ΔΟΜ και να κλείνουν τις συμφωνίες.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

https://www.aixmi-news.gr/

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

8 Σχόλια

  1. Η Ανάπτυξη προ των πυλών της πόλης του Μεσολογγίου. Θα τρίβουμε τα μάτια μας εμείς οι Ακαρνανες. Γιατι μόνο ανάπτυξη στην αιτωλια; Α ξέχασα είναι η πρωτεύουσα Του Νόμου! Του Μεγάλου Νόμου της χώρας που δεν έχει που την κεφαλή κλειναι. Πρωτος στην ΑΝΕΡΓΊΑ, Πρωτος στην ΑΝΆΠΤΥΞΗ, Πρωτος σε δρόμους, Πρωτος σε Λιμάνια, Πρωτος σε Τουρισμό, (ευτυχώς γλυτώσαμε λίγο από τον κορανοϊό) Πρωτος στο Εμπόριο, στις εξαγωγές, στο θρησκευτικό τουρισμό, στα υδατοδρομεια, Πρωτος σε όλα και στους Ανέργους Νέους που σπούδασα και περιμένουν το διορισμό ή την δουλειά που δεν υπάρχει ούτε στα χωράφια, ούτε στο ζωικό βασίλειο. Γιατί; Γιατί; Το Νερό 100 μέτρα από την πόρτα μας αλλά Νερό δεν υπάρχει ούτε για μαρούλια. Αίσχος, Ντροπή, για τουε Αρχοντες & τους πολίτες αυτού του τόπου που ζουν με δανικά από τους τραπεζίτες της Ε. Ε. που θέλουν Ελλάδα χωρίς Έλληνες. Όλοι μας φταίμε. Όλοι μας είμαστε κοπροι των πεζοδρομίων και του φρεντο Εσπρέσο. Κρίμα, μεγάλη κατάντια!!! Τόσα όμορφα μέρη και να βουλιάζουν στην λάσπη των οχετων και του Μαύρικα. Βυζαντινά μνυμια βουλιάζουν στην λάσπη, στην γλήνα, και τα λασπονερα. Πρόνοια ανάπτυξης από καμιά κυβέρνηση για το Νόμο. Ούτε είσοδο στην περιβόητη Ιόνια οδό. Ούτε είσοδο ούτε έξοδο. Φραγμένοι οι δρόμοι της ανάπτυξης λες και ειμαστε οι λεπροι της Σπιναλόγκα.

  2. Τους εφερε η κ.ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ σαν επενδυτες ,θα επενδυσουνε στον εσωτερικο τουρισμο,,ΑΜΕΣΑ θα πρεπει να παραιτηθουν ο δημαρχος το δημοτικο συμβουλιο και ολοι οι βουλευτες ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ .κατι το οποιο δεν εχει γινει ποτε στα χρονια της υποτιθεμενης δημοκρατιας….ομαδικες μηνυσεις σε ολους αυτους που εχουν καταδυναστευση αυτην την χωρα ,εχουνε ρημαξει αυτον τον τοπο ,,σε ολους τος εθνοτερμιτες που εχουνε ισλαμοποιηση αυτη την χωρα ,,,χωρις την αδεια μας,,,,,μην περιμενετε τιποτα καθε τοσο θα ερχονται απο λιγοι και θα τους κανετε γαργαρα γιατι εχουμε και επιδημια μην ξεχνιεστε,το ιδιο και στο αγρινιο εχει γεμισει ο τοπος με παιδια τον φαναριων απο χωρες που ουτε ο χαρτης δεν της εχει καθε καρυδιας καρυδι……ποιος τους ελεγχοι ολους αυτους υπαρχει εισαγγελεας υπαρχει αστυνομια πουθενα ,,,που ειναι οι γιατροι να κανουν τις απαραίτητες εξετάσεις να δουμε τι κουβαλαει ο καθενας πανω τους,,,, ξεχασα αυτα ειναι μονο για τους ΕΛΛΗΝΕΣ (((((((ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ 300 ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΕ ΣΤΥΛ ΚΟΡΟΔΟΙΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣΚΑ)))))) ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ…….το χειμωνα που θα μας κλεισουνε παλι μεσα ,μην βγειτε στα καναλια και ψαχνεται ποιος κινεζος εφαγε την νυχτεριδα, θα φαω εγω τις δικες μας αιτωλοκαρνανιας που ειναι ελευθερας βοσκης τουλαχιστον να ξερουμε τι τρωμε………

      1. Αυτό θα πει λόγος με επιχειρήματα…τώρα μάλιστα μας αποστόμωσες όλους…σφίξου λίγο ακόμα ρε συ….έχει και άλλα να βγάλεις….

    1. Για τους μουσουλμάνους εισβολείς και την λάθος προσέγγιση στο θέμα των ρομά από την πολιτεία δεν έχω κάτι να πώ κάτι καθότι συμφωνώ αλλά “κοροδοιός”? Από που προκύπτει ότι όλο αυτό είναι μία κοροϊδία τουλάχιστον ως προς τα αποτελέσματά του δηλαδή τους θανάτους? Το να λέμε εντελώς ατεκμηρίωτα ότι μας κατέβει συγνώμη αλλά δεν συνιστά και σοβαρό σχολιασμό…..

  3. Καλως ηρθαν οι τουριστες στην αιτ/ νια αυτη ειναι αναπτυξη μπραβο σε ολους για πολλοστη φορα,περιμενω ανακοινωση Καραγκουνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button