sliderΌλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Άδοξο τέλος της σεζόν για τον ΑΟ Αγρινίου: Ήττα στην Ακράτα από τον Τρίτωνα (video)

Δεν τα κατάφερε τελικά ο ΑΟ Αγρινίου στον αγώνα κατάταξης μεταξύ των τριταθλητών του βόρειου και του νότιου ομίλου της Β’ Εθνικής για την άνοδο στην Α2 Κατηγορία Μπάσκετ.

Την ανωτερότητα τους έναντι των ομάδων του Βορρά έδειξαν οι ομάδες του Νότου, με τον Τρίτωνα να παίρνει τη νίκη κόντρα στο Αγρίνιο, στη μάχη των ομάδων της 3ης θέσης, την ώρα που και το Παγκράτι επικρατούσε και μάλιστα με ανατροπή του Φίλιππου Βέροιας.


Ο Τρίτωνας επικράτησε του A.O. Αγρινίου με 83-70 και έχει πλέον το πάνω χέρι για την κατάκτηση μίας θέσης στην Α2 σε περίπτωση ανακατατάξεων. Η ομάδα του Μιχάλη Μιχελάκου είχε εξ αρχής τον έλεγχο του αγώνα, με το Αγρίνιο να κυνηγά στο σκορ από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Η διαφορά άνοιξε επί της ουσίας στο β’ ημίχρονο χάρη στο σερί 14-3 των άτυπα γηπεδούχων, με την ομάδα των Σεπολίων να έχει εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας από τα 6,75, έχοντας σε εκπληκτική κατάσταση για ένα ακόμα παιχνίδι τον Σωκράτη Ψαρόπουλο.

H ομλαδα του Αγρινίου πάλεψε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όμως δεν μπορούσε να καλύψει τη διαφορά, με τον Τρίτωνα να φτάνει στη νίκη.

Η ανάρτηση του Προέδρου του ΑΟ Αγρινίου, Περικλή Γερμανού:

“Η χρονιά τελειώνει άδοξα αλλά τίμια.Η ομάδα μας έκανε μεγάλη προσπάθεια ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά δεν κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ (5 λεπτά πριν το τέλος μειώσαμε σε 67-62).Σαν παράγοντας αυτής της ομάδας είμαι περήφανος για όλη την προσπάθεια παιχτών και προπονητών και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτόν τον κόσμο που σήμερα ήταν συγκλονιστικός
Για την ιστορία Τρίτωνας-ΑΟΑΓΡΙΝΊΟΥ 83-70”

Το δελτίο τύπου του Α.Ο. Αγρινίου:

Στο αγώνα μπαράζ των τριταθλητών της Β΄ Κατηγορίας η ομάδα μας ηττήθηκε από τον Τρίτωνα στο κλειστό της Ακράτας με σκορ 83 – 70.
Στο πρώτο δεκάλεπτο οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν μικρό προβάδισμα με την ομάδα μας να μειώνει με την ολοκλήρωσή του στους 3. Οι παίκτες του Τρίτωνα διατήρησαν μικρές διαφορές και στο δεύτερο δεκάλεπτο και το ημίχρονο έκλεισε με διαφορά 6 πόντων. Στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά έφτασε στους 20 πόντους, η ομάδα μας μείωσε στους 14 στο 30ο λεπτό και στο ξεκίνημα του τετάρτου δεκαλέπτου η διαφορά έπεσε στους 5 πόντους. Στα τελευταία λεπτά οι τυπικά γηπεδούχοι κράτησαν το προβάδισμα και έφτασαν στη νίκη.
Η Διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστεί το φίλαθλο κόσμο που ταξίδεψε στην Ακράτα και στάθηκε δίπλα στους παίκτες μας και σε αυτό το παιχνίδι.

Δεκάλεπτα: 20 – 17, 19 – 16, 24 – 16, 20 – 21.

Διαιτητές: Αναστόπουλος Α. – Τσιμπούρης.

Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ (Μιχάλης Μιχελάκος): Κούτουλας, Ψαρόπουλος 16(2), Καλαντζής 11(2), Σπυριδάκης, Ντιμπ 11(2), Νικολακόπουλος 3(1), Μαλτέσιος 26, Ύμερι, Κουκουνιάς 2, Βερτούδος, Τσούτσος 14(2).

VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Γιάννης Διαμαντάκος): Τασόπουλος 1, Μπερερής 8, Μιχάλογλου 24(3), Καπινιάρης 2, Χρήστου, Τσατάς, Σταμούλης 3(1), Γκρέκας 20(2), Μήτσου 11(2), Ψαράς 1, Σαπλαούρας, Σταμίρης.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button