Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

ΑΟ Αγρινίου: Κοντά στο Λαύριο ο Σταματογιάννης

Στο τελικό στάδιο των επαφών με τον Αλέξανδρο Σταματογιάννη το Λαύριο

Έτοιμο να ολοκληρώσει μια ακόμα κίνηση ενόψει της νέας σεζόν είναι το Λαύριο, το οποίο βρίσκεται στο τελικό στάδιο των επαφών με τον Αλέξανδρο Σταματογιάννη.

Αθόρυβα και διακριτικά το Λαύριο συνεχίζει τον σχεδιασμό του, ώστε να φτιάξει μια ομάδα που θα είναι «γεμάτη» και ανταγωνιστική ενόψει της νέας σεζόν.


Το περσινό πείραμα, στο οποίο η ομάδα της Λαυρεωτικής έδινε μεγάλο βάρος σε νεαρούς παίκτες, ήταν άκρως αποτελεσματικό, με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη να συνεχίζει στην ίδια συνταγή.

Στο πλαίσιο αυτό οι άνθρωποι της ομάδας συνεχίζουν τον σχεδιασμό τους με την απόκτηση ενός παίκτη από την ελληνική αγορά. Ο παίκτης αυτός είναι ο Αλέξανδρος Σταματογιάννης, που αναμένεται τις επόμενες μέρες να υπογράψει συμβόλαιο με το Λαύριο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA, ο 22χρονος σέντερ βρέθηκε στο κλειστό του Λαυρίου τις προηγούμενες μέρες και μετείχε σε μεταβατικές προπονήσεις της ομάδας, καταφέρνοντας να ικανοποιήσει τον Χρήστο Σερέλη και τους συνεργάτες του. Έτσι, αναμένεται να αποτελέσει ένα ακόμα κομμάτι του νεανικού ελληνικού κορμού της ομάδας, «γεμίζοντας» την φροντ λάιν.

Ο Σταματογιάννης είναι 22 ετών έχει ύψος 2,11 και είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες. Την περασμένη σεζόν βρέθηκε στο Αγρίνιο, πραγματοποιώντας πολύ καλή σεζόν με την ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου, μετρώντας 8,9 πόντους και 6,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη σεζόν.

Χρήστος Τσάλτας

Πηγή: sdna.gr

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button