PressαρίσματαΡοή Ειδήσεων

Απόκριες Μεσολόγγι vs Αγρίνιο η συνέχεια… και η λήξη!

Θα επανέλθουμε φίλε αναγνώστη στο καυτό θέμα των ημερών. Ποια πόλη βιώνει το νόημα της Αποκριάς (οέο); Ποια κάνει τζέρτζελο (και καμιά “ζημιά” στα μαγαζιά);
Ποια είναι η πρωτεύουσα του κεφιού, του σκοινιού και του παλουκιού; Το Αγρίνιο ή το Μεσολόγγι; Θέλει και ρώτημα; Φυσικά το Μεσολόγγι.

Όπως μας γράφει και μια φίλη από τον νότο, μετά από μια πρόσφατη ανάρτηση της στήλης, “μια ηδυπάθεια την έχει η πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας και χαίρομαι που το αναγνωρίζετε”. Τιμή μας.


Για να μην υπάρχουν αμφιβολίες και μόνον κι επειδή μια μέρα με σουβλάκια στο δρόμο δεν μπορεί να αλλάξει την κατάσταση, ούτε και μια εκδήλωση με γαϊτανάκι και τα παιδάκια να χορεύουν Δόμνα Σαμίου “πως το τρίβουν το πιπέρι”- και σιγά τον διονυσιασμό δηλαδή(ς)- παρουσιάζουμε τις συγκριτικές αυτές φωτογραφίες.

Οι μεν από δω μεριά είναι από ροκ καταστάσεις στο κέντρο του Μεσολογγίου, οι δε εικόνες είναι από την… Φιλαρμονική στην κεντρική πλατεία Αγρινίου. Δεκτά και τα δύο. Αλλά μην συγκρίνουμε τώρα τα ασύγκριτα,έτσι; Δεν έχει καμιά σχέση η μία φάση με την άλλη, ε; Εκείνοι Αποκριά και μεις ευσέβεια, τάξη και ασφάλεια με τρομπόνι και τούμπα…

Υ.Γ. Πολύ καλή δουλειά η Φιλαρμονική, μην παρεξηγηθούμε. Απλά, το “κετελαπόνγκο” θέλει κούνημα, κέφι και νάζι, αυτό είναι όλο.

η συντακτική κρεοφάγος μονάδα

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button