Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Βολική ισοπαλία χωρίς γκολ στο Απόλλων Δοκιμίου – Ηρακλής Αστακού (φωτο)

Ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος διεξήχθη στο γήπεδο του Δοκιμίου μεταξύ Απόλλωνα και Ηρακλή. Μόνο το πρώτο ημίχρονο ήταν κάπως υποφερτό με τους γηπεδούχους στην εκπνοή να χάνουν πέναλτι με τον Ξυξένη. Ήταν και η μοναδική αξιόλογη φάση του αγώνα.

Στην  επανάληψη το παιχνίδι έγινε κάκιστο και σ’ αυτό συνετέλεσε  τα γκολ που σημείωσε η ΑΕΜ επί του Ρηγανά.  Ένα αποτέλεσμα που ικανοποιούσε και τις δύο ομάδες, οι οποίες αναλώθηκαν στην αμυντική λειτουργία τους χωρίς να ρισκάρουν να βγαίνουν στην επίθεση. Ειδικά ο Ηρακλής, που για ένα ημίχρονο αγωνιζόταν με παίχτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Λίλα.


Ταμπουρώθηκε στα καρέ του, ενώ ελάχιστες φορές περνούσε τη μεσαία γραμμή. Αλλά και γηπεδούχοι που είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα, αναλώνονταν στην κυκλοφορά της μπάλας χωρίς όμως να έχουν επιθετικές βλέψεις.

Η ροή του αγώνα:

10΄ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Κωνσταντίνο, αλλά ο διαιτητής το θεώρησε ακούσιο.

25΄  παραλίγο αυτογκόλ του Καταρέλου στη  σέντρα του Κοτρώτσου.

41΄σέντρα Καμμένου κεφαλιά Ξευγένη ο Κατερινόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα.

45΄  φάουλ Καμμένου ο Λίλα, σύμφωνα με το Διαιτητή Καλαμάρη, έσπρωξε τον Καταρέλο και  δίνεται πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα, ενώ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο παίχτης του Ηρακλή. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ξευγένης αλλά ο Κατερινόπουλος το απέκρουσε.

57΄ κόρνερ Αθανασίου κεφαλιά Δαλαγιώργου, πάνω στη γραμμή του τέρματος έδιωξε ο Παχής.

Απόλλων Δοκιμίου (Α Κονδύλης): Θεοδωρακόπουλος, Μπαλάφας( λτ 20΄ Κονδύλης), Κοσυφαρίνης, Δαλαγιώργος, Μυλωνάς, Κόκκαλης, Αθανασίου, Ψηφής, Ξευγένης (80 Σπυριλιώτης), Καμμένος (91 Καπελάκης), Καταρέλος.

Ηρακλής Αστακού (Ιων Λιάκας): Κατερινόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Λιβάνης Π, Ταφάνι, Κωνσταντίνου, Κατσιγιάννης, Κολλιός (71΄ Μαλιγιάννης), Λίλας, Γ Κοτρώτσος, (91΄ Τσιλίκας), Γιαννειός (83΄ Γκάτσης), Κελεπούρης ( 46΄Παχής).

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button