Δυτική Ελλάδα

Δημοτική Βιβλιοθήκη Aγρινίου: Εορτασμός για την Παγκόσμια ημέρα Γαλλοφωνίας (φωτο)

francophonie 1

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Μαρτίου στην Παπαστράτειο Δημοτική Βιβλιοθήκη ο εορτασμός για την Παγκόσμια ημέρα Γαλλοφωνίας που διοργάνωσε η Ένωση Καθηγητών Γαλλικής Αιτ/νίας.

Συγκεκριμένα, η Ένωση συμμετείχε στον Μαραθώνιο Ανάγνωσης για τη Γαλλοφωνία που πραγματοποιήθηκε σε όλη την Ελλάδα με την συμμετοχή 35 συνολικά ομάδων ανάγνωσης.


Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

francophonie 2“Στην πόλη μας, στον μαραθώνιο έλαβαν μέρος 150 μαθητές δημοτικών και γυμνασίων τόσο του Αγρινίου όσο και περιφερειακών (Γαβαλού, Φυτείες, Στράτος) καθώς και κέντρα ξένων γλωσσών αλλά και ενήλικες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είχαμε ένα εξαιρετικά ευχάριστο μουσικό διάλειμμα όπου μαθητές του 7ου Γυμνασίου μας τραγούδησαν στα γαλλικά με τη συνοδεία κιθάρας.

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα και φυσικά προσφέρθηκαν γαλλικά εδέσματα!

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Αγρινίου, την αντιδήμαρχο κα Μ. Σαλμά, την υπεύθυνη βιβλιοθήκης κα Δ. Λουκοπούλου για την υποστήριξη και τη συνεργασία, τους διευθυντές σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που μας τίμησαν για την παρουσία τους και φυσικά όλους τους μικρούς και μεγάλους αναγνώστες μας!”, καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης Καθηγητών Γαλλικής Αιτ/νίας.

francophonie 3

francophonie 4

francophonie 5

francophonie 6

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button