sliderΔυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Fish Bar «ο Αστακός»: Τα πιο… ροκ εγκαίνια έγιναν στα Καραπανέικα! (φωτο-video)

Οι άνθρωποι του Fish Bar «ο Αστακός» θέλησαν μέσω των εγκαινίων, να δώσουν το στίγμα του καταστήματος της πλατείας Καραπανέικα, αυτό δηλαδή της δροσιάς και του «νέου» που κατάφεραν να φέρουν στην πόλη.

Δεν ήταν σε καμία περίπτωση τα κλασσικά εγκαίνια καταστήματος. Ήταν ένα πάρτι που τα είχε όλα: φαγητό, μουσική , ποτό και πολύ, πολύ κέφι .


Οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό δούλεψαν πολύ για να προσφέρουν εκείνο το βράδυ την καλύτερη δυνατή ψυχαγωγία στους θαμώνες και τα κατάφεραν με το παραπάνω.
Το pick της βραδιάς ήταν αναμφισβήτητα το live του Βαγγέλη Κακουλάκη, που ξεσήκωσε τους παρευρισκομένους με ροκ και ποπ διασκευές, τις οποίες ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο. Από αγαπημένα τραγούδια των ‘90s μέχρι …μιμήσεις γνωστών αγαπημένων Ελλήνων τραγουδιστών, όλα είχαν μια θέση στο πρόγραμμά του.

Τα πάρτι κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα, ενώ οι άνθρωποι που επισκέφθηκαν εκείνο το βράδυ το fish bar, είχαν για ακόμη μια φορά την ευκαιρία να απολαύσουν φρέσκο ψαράκι αλλά και μαγειρευτά φαγητά και σαλάτες (όλα με βάση το ψάρι), μαζί με το κρασί ή το τσιπουράκι τους, κάτω από τον πλάτανο της πλατείας Καραπανέικα, που το fish bar την έχει μετατρέψει σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης…

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button