sliderΌλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

ΕΠΣA: Ποια σωματεία δεν δήλωσαν συμμετοχή στην Α’ κατηγορία – Ποια παίρνουν την θέση τους

Η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας μετά την ολοκλήρωση της υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας αναλυτικά:

Η Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, μετά την ολοκλήρωση των συμμετοχών του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας (ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 και ώρα 12:00) και την μη συμμετοχή των σωματείων: ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ και ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ, ανακοινώνει τα εξής:


Τα παραπάνω τρία σωματεία δικαιούται να δηλώσουν συμμετοχή αποκλειστικά και μόνο στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της φετινής περιόδου, μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 και ώρα 12:00 (άρθρο 8 παραρτήματος 1 Κ.Α.Π.).

Στις κενές θέσεις πλέον του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή, με γνώμονα πάντα τη σειρά κατάταξης των αγώνων μπαράζ της Β’ κατηγορίας, μεταξύ των σωματείων που κατέλαβαν την 2η και 3η θέση στους ομίλους τους, τα σωματεία ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ, ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 και ώρα 12:00.

Εάν κάποιο από τα παραπάνω σωματεία δεν δηλώσει συμμετοχή, σειρά παίρνουν τα σωματεία ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ.

Εάν και πάλι υπάρξουν κενές θέσεις, σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ. 16 του Κ.Α.Π. σειρά παίρνουν τα σωματεία ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ, ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ και ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button