ΑτζένταΕκδηλώσειςΠολιτισμόςΡοή Ειδήσεων

Σήμερα η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σε Πάλαιρο και Άγιο Νικόλαο

Αύριο στην Πλαγιά- την Κυριακή στη Βόνιτσα

Σήμερα Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή και η φωταγώγηση του δέντρου στην πλατεία της Παλαίρου και του Αγίου Νικολάου . Αύριο Σάββατο την σκυτάλη παίρνει η Πλαγιά όπου στις 17:00 θα ξεκινήσει η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για το άναμμα του Δέντρου.

«Ελάτε να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους», αναφέρει η ανακοίνωση του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.


Το πρόγραμμα αναλυτικά:

Στην Πάλαιρο Παρασκευή 17:00

Τα παιδιά θα παίξουν με το ξωτικό και τον χιονάνθρωπο. Ο Αι Βασίλης θα δώσει σε όλα τα παιδάκια ένα συμβολικό δώρο και ο Τρελό Μότζο Τζοτζο θα ξεσηκώσει τα παιδιά με τα μαγικά και τα παιχνίδια του.

Στην εκδηλώσει τραγουδήσει η χορωδία από την Ιόνια μουσική σχολή Πρέβεζας- Παράρτημα Παλαίρου και τα ”Ηχοχρώματα Παλαίρου”. καθώς και το παιδικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου ”Άγιος Δημήτριος”

Φυσικά θα βρίσκεται εκεί και το ΚΔΑΠ Παλαίρου με χειροποίητες δημιουργίες και ζωγραφική προσώπου σε όλα τα παιδιά .

Το ΚΔΑΠ θα δώσει έτσι μία διαφορετική νότα στην εκδήλωση

Επίσης η Λέσχη αρχιμαγείρων Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου θα φτιάξει Σοκολατένιος λιχουδιές για τα μικρά παιδιά και ζεστό κόκκινο κρασί για τους ενήλικες

Στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 17:00

Τα παιδιά θα στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του Αγίου Νικολάου , θα φωτογραφηθούν και θα πάρουν συμβολικά δωράκια και καραμέλες από τον Αι Βασίλη .

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει ζωγραφική προσώπου σε όλα τα παιδιά και η Μπου με τον Μπο θα ξεσηκώσουν τα παιδιά με τα μαγικά κόλπα και τα παιχνίδια τους.

Τέλος ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων μαζί με τα ΙΕΚ Μαγειρικής Βόνιτσας έχουν ετοιμάσει και θα προσφέρουν γλυκές λιχουδιές σε όλα τα παιδιά

Στην Πλαγιά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 17:00

Τα παιδιά θα στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία της Πλαγιάς , θα φωτογραφηθούν και θα πάρουν συμβολικά δωράκια και καραμέλες από τον Αι Βασίλη .

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει ζωγραφική προσώπου σε όλα τα παιδιά και η ΔΩΡΑ με την AΤΖΙ θα ξεσηκώσουν τα παιδιά με τα μαγικά κόλπα και τα παιχνίδια τους.

Ο πολιτιστικός Σύλλογος Πλαγιάς έχει ετοιμάσει και θα προσφέρει γλυκές λιχουδιές σε όλα τα παιδιά . Επίσης έχει Χριστουγεννιάτικο bazaar με χειροποίητες κατασκευές

Στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου τα παιδιά θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας με τον φωτισμό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Βόνιτσας

Στην πλατεία της Βόνιτσας σε ένα όμορφο διαμορφωμένο χώρο με Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια , μεγάλους κόκκινους ταράνδους και το έλκηθρο του Αι Βασίλη  θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Βόνιτσας .

Τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν  και να παίξουν με το ξωτικό του Αι Βασίλη  και τον χιονάνθρωπο.

Ο Αι Βασίλης θα έρθει με το έλκηθρο του και θα υποδεχθεί στο σπίτι του όλα τα παιδιά . Θα φωτογραφηθεί μαζί τους και θα τους  προσφέρει ένα συμβολικό δώρο

Φυσικά από την παρέα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Τρελό Μότζο  Τζοτζο που έρχεται με νέα κόλπα για να ξεσηκώσει τα παιδιά με Χριστουγεννιάτικα  μαγικά και παιχνίδια του.

Την  εκδήλωση θα ομορφύνει με Χριστουγεννιάτικους ήχους η Μπάντα  της Φιλαρμονικής Εταιρείας Βόνιτσας όπου θα παίξει Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια και Κάλαντα .

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο θα ανάψει με το παιάνισμα της Μπάντας της Φιλαρμονικής εταιρείας Βόνιτσας  με όλα τα παιδιά να τραγουδούν.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η  Λέσχη αρχιμαγείρων Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου, όπου θα φτιάξει Σοκολατένιες λιχουδιές για τα μικρά παιδιά και ζεστό κόκκινο κρασί για τους ενήλικες

Από την Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Βόνιτσας  δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Hobbyland που θα κάνει το face Painting  ( ζωγραφική προσώπου )  της εκδήλωσης . Θα δώσει Χριστουγεννιάτικο χρώμα με όμορφα σχέδια σε μικρούς και μεγάλους .

Στο χώρο θα υπάρχει το Χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Δρυμού και Χριστουγεννιάτικο bazaar του Πολιτιστικού Συλλόγου Ακτίου Βόνιτσας ¨ Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ¨

 

 

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button