sliderΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Χωρίς γαστρεντερολόγο το νοσοκομείο Αγρινίου – “όλες οι απαντήσεις την Δευτέρα” λέει η διοίκηση

Άλλη μια αρρυθμία παρατηρείται αυτήν την περίοδο στο νοσοκομείο του Αγρινίου, με αποτέλεσμα να προκαλούνται αντιδράσεις από ασθενείς με παθήσεις του εντέρου και όχι μόνο, των οποίων ο αριθμός είναι πολύ μεγάλος.

Σύμφωνα με ασθενείς που επικοινώνησαν με το agriniopress.gr , η σύμβαση του ιατρού που είχε τη θέση αυτή, έληξε και ακόμη δεν έχει ανανεωθεί, με αποτέλεσμα ταλαιπωρία και έξοδα, αν αναλογιστεί κανείς το κόστος σε ιδιώτη μιας γαστροσκόπησης, κολονοσκόπησης, ή κάποιας άλλης θεραπείας.


Οι ασθενείς αναφέρουν πως σε αντίστοιχη περίπτωση γαστρεντερολόγου στο νοσοκομείο του Πύργου , η σύμβαση του ανανεώθηκε μέσα σε 15 μέρες. Στο Αγρίνιο όμως, αναίτια, καθυστερεί.

Το agriniopress.gr επικοινώνησε με την διοίκηση του νοσοκομείου. Ο διοικητής Ανδρέας Τσώλης, ανέφερε πως βρίσκεται στην Αθήνα για μια σειρά προώθησης ζητημάτων του νοσοκομείου. Όπως επίσης είπε, την ερχόμενη Δευτέρα θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου, όπου και θα δοθούν συνολικά απαντήσεις για την λειτουργία και τα προβλήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button