ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Κίνησης Γαβαλούς

Τα μέλη της Ανεξάρτητης Κίνησης Γαβαλούς, του συνδυασμού που κατήλθε αυτόνομα για το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Γαβαλους Δ.Ε. Μακρυνείας του δήμου Αγρινίου, δημοσιοποιησαν την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς, τους συγχωριανούς μας, για την εμπιστοσύνη και την στήριξή που δείξατε στον συνδυασμό μας.


Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για εμάς και ευχόμαστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους. Σας προσκαλούμε να γίνετε αρωγοί και ενεργοί συμπαραστάτες μας για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στην κοινότητα μας.

Συγχαρητήρια στους υποψήφιους συμβούλους μας που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο μας στους οικείους τους, και σε όλη αυτή την ομάδα που εργάστηκε αδιάκοπα όλο αυτόν τον καιρό για να έχουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα. Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό.

Εκφράζουμε ακόμη, πολλά συγχαρητήρια και ένα θερμό ευχαριστώ στους υπόλοιπους υποψήφιους, καθώς αποδείχθηκαν δυνατοί και έντιμοι ανταγωνιστές.

Με την εμπειρία αλλά κυρίως με τον ενθουσιασμό τον μας, δηλώνουμε ότι αναλαμβάνουμε την Ευθύνη και θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, ενωμένοι, για το καλό της ΓΑΒΑΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Η ΓΑΒΑΛΟΥ, μας χρειάζεται ενωμένους”.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button