ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Μία ανθρώπινη ζωή σώθηκε χάρη στο Κ.Υ. Μύτικα και το προσωπικό του

Πολλές φορές έχει τονιστεί το πόσο σημαντικό είναι να είναι ανοικτό και να εφημερεύει το Κέντρο Υγείας Μύτικα, ειδικά αυτή την περίοδο που ο πληθυσμός του Μύτικα και των χωριών της Δ.Ε. Αλυζίας αυξάνει, όπως και των γειτονικών νησιών Κάλαμου και Καστού Λευκάδας.

Χτες προς απόγευμα άλλο ένα περιστατικό ήρθε να το θυμίσει αυτό. Γυναίκα από τον Κάλαμο, ήρθε με πολύ σοβαρό ιατρικό πρόβλημα στο Κ.Υ. Μύτικα που εφημέρευε και όπως έγινε γνωστό, η παρέμβαση του προσωπικού του Κ.Υ. Μύτικα ήταν καθοριστική και σωτήρια για την ζωή της, έως ότου έρθει το ασθενοφόρο να την παραλάβει.


Η πραγματικά απομονωμένη περιοχή της Δ.Ε. Αλυζίας λοιπόν χρειάζεται το Κ.Υ. Μύτικα, ο Κάλαμος και ο Καστός Λευκάδας χρειάζονται το Κ.Υ. Μύτικα.

Ο Κάλαμος πραγματικά υγειονομικά ανήκει στο Κ.Υ. Μύτικα και ας λένε τα χαρτιά ότι ανήκει στο Κ.Υ. Βασιλικής Λευκάδας.

Όλοι οι κάτοικοι της περιοχής επιβάλλεται να στηρίζουν καθημερινά την μοναδική αυτή δομή υγείας που διαθέτει η περιοχή και να προσπαθούν γι αυτή κάθε μέρα, ώστε να είναι όσο πιο καλά εξοπλισμένη και να διαθέτει προσωπικό.

Η σχετική ανάρτηση από το blog mytikaspress, καταλήγει:

“Πρέπει επιτέλους να δρομολογηθεί η μεταφορά στο νέο κτίριο του Κ.Υ. Μύτικα. Γιατί δεν προχωράμε; Πόσα χρόνια θα περάσουν για να μπορέσουμε επιτέλους να χρησιμοποιήσουμε το νέο κτίριο;

Τελειώνοντας θέλουμε να εκφράσουμε την αμέριστη στήριξη μας σε όλο το προσωπικό του Κ.Υ. Μύτικα”.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button