sliderΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Νοσοκομείο: 40.000 ευρώ περιείχε το ΑΤΜ-δυο τα κλεμμένα οχήματα-πολλές ομοιότητες με τις κλοπές στο Νιοχώρι

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την ανεύρεση των δραστών της πρωτοφανούς κλοπής που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Οι άγνωστοι είχαν εισέλθει από πλαϊνή είσοδο έκτακτης ανάγκης εντός του εξωτερικού χώρου του νοσοκομείου και αφού παραβίασαν με άνεση την κεντρική είσοδο εισήλθαν μέσα στο κτίριο με κλεμμένο αυτοκίνητο, ξήλωσαν, φόρτωσαν το ΑΤΜ και έφυγαν χωρίς κάνεις να τους αντιληφθεί.


Μετά την καταμέτρηση που έγινε από την τράπεζα, προέκυψε πως το ΑΤΜ περιείχε 40.000 ευρώ.

Οι δράστες, που υπολογίζεται πως είναι 4 με 5 άτομα, έκλεψαν δυο οχήματα, ένα Ι.Χ. Toyota Starlet και ένα αγροτικό , που βρέθηκαν κοντά στην Αγία Ελεούσα. Οι κινήσεις μοιάζουν πολύ με τα  πρόσφατα “χτυπήματα” σε Νιοχώρι και Κεφαλόβρυσο. Είναι πιθανό να πρόκειται για τα ίδια άτομα (δείτε σχετικά ΕΔΩ). Απλά, στο νοσοκομειο του Αγρινίου, η “δουλειά” τελικά ήταν πολύ πιο εύκολη…

Μια παράμετρος που είναι ενδιαφέρουσα είναι η πιθανότητα τα χρήματα να καταστράφηκαν. Αυτό γιατί μέσα στις κασέτες με τα χρήματα υπάρχουν ειδικές αμπούλες με χρώμα που “σπάνε” σε περιπτώσεις βίαιης μετακίνησης ή αποσύνδεσης του μηχανήματος κλπ.

Το επεισόδιο και η μελάνη

Προς το παρόν δεν έχει αποδειχτεί κάτι τέτοιο, ούτε έχει αναφερθεί από τεχνικούς της τράπεζας. Οπότε το πιθανότερο είναι τα χρήματα να είναι “καθαρά” και να έχουν μοιραστεί μεταξύ των δραστών.

Στο ένα όχημα βρέθηκαν ίχνη από μελάνη αλλά εικάζεται πως προέρχεται από την μελάνη που χρησιμοποιείται για την εκτύπωση αποδείξεων.

Από στην αστυνομία ακόμη διαψεύδεται η πληροφορία ότι την ώρα της κλοπής υπήρχαν αστυνομικοί που είχαν επιληφθεί επεισοδίου στο ΤΕΠ. Επεισόδιο έγινε στα ΤΕΠ με πρωταγωνιστή έναν χρήστη ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία ενημερώθηκε αρχικά για την κλοπή του ΑΤΜ και καθ’οδον υπήρχε η ενημέρωση για το επεισόδιο, επομένως την ώρα της κλοπής στο νοσοκομειο δεν υπήρχαν αστυνομικοί. Όταν εισήλθαν στο νοσοκομείο, η κλοπή είχε τελεστεί.

Ο δράστης του επεισοδίου, γνωστός στις αρχές ανακρίθηκε και δεν προέκυψε εμπλοκή του στην κλοπή του ΑΤΜ.

Οι δε φύλακες , όπως προκύπτει την ώρα της κλοπής, ήταν απασχολημένοι αλλού.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button