sliderΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Ουζουνίδης: «Ο Παναιτωλικός κέρδισε δίκαια» – Δέλλας: «Νίκη ψυχολογία αλλά και βαθμολογικής σημασίας» (video)

Δείτε τι δήλωσαν στη συνέντευξη Τύπου οι προπονητές της ΑΕΚ Μαρίνος Ουζουνίδης και του Παναιτωλικού Τραϊανός Δέλλας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο Αγρίνιο.

Δηλώσεις Μαρίνου Ουζουνίδη


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανώς στεναχωρημένος μετά την ήττα της ομάδας του, αναφέρθηκε σε κάποιους παίκτες του πως «παίζουν για να παίζον απλά».

Στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου είπε μεταξύ άλλων «ότι σήμερα κάτι δεν πήγε καλά, δεν δείξαμε χαρακτήρα, δεν είχαμε διάθεση και θα πρέπει να διορθώσουμε αυτή την εικόνα μας, γιατί έχουμε μείνει πίσω από την πρώτη θέση.
Μια ομάδα δεν τελειώνει με ένα άσχημο αποτέλεσμα και θα πρέπει να παίζουμε όπως το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του σημερινού ματς, όταν δείξαμε την αντίδρασή μας.
Αναφερόμενος στον Παναιτωλικό τόνισε «ότι ο αντίπαλος κέρδισε δίκαια γιατί είχε διάθεση και τρέξιμο».

Δηλώσεις Τραΐανού Δέλλα

Ο Τραϊανός Δέλλας ήταν αρκετά ευχαριστημένος με τους παίκτες που «υπερέβαλλαν εαυτό», όπως τόνισε, απέναντι σε μια ομάδα που ήταν η περσινή πρωταθλήτρια.
Επισήμανε ότι «διαβάσαμε τον αντίπαλο, του οποίου κλείσαμε τους εσωτερικούς διαδρόμους, βάλαμε πρώτοι γκολ και μέχρι το 75’ παίξαμε καλά.
Παίρνουν άριστα όλοι οι παίκτες μου και το μόνο λάθος που κάναμε είναι ότι μετά το 75’ οπισθοχωρήσαμε. Η νίκη αυτή μας τονώνει την ψυχολογία»
Αναφέρθηκε στον κόσμο του Παναιτωλιού, ευχαριστώντας τον και τονίζοντας, ότι «η εικόνα αυτή αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία του Παναιτωλικού»

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button