ΕξελίξειςΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Δωρεάν εξετάσεις στη Βόνιτσα με πρωτοβουλία της Μαρίας Καλπουζάνη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση δωρεάν εξέτασης στο Κοινωνικό Ιατρείο της Βόνιτσας με συμμετοχή του αγγειοχειρουργού Ανδρέα Λάζαρη και Βαγγέλη Αλεξίου καθώς και της ακτινολόγου Χριστίνας Παρμάκη.

Η εν λόγω δράση ήταν πρωτοβουλία της Μαρίας Καλπουζάνη – Λάζαρη, Μέλος του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, και εντάσσεται σε σειρά άλλων παρόμοιων δράσεων που διοργανώθηκαν τους τελευταίους μήνες στην Αιτωλοακαρνανία.


Στο κοινωνικό ιατρείο που πραγματοποιήθηκε εχθές στην Βόνιτσα, συμμετείχαν οι ιατροί αγγειοχειρουργοί Ανδρέας Λάζαρης και Βαγγέλης Αλεξίου καθώς και η ακτινολόγος Χριστίνα Παρμάκη. Η προσέλευση των κατοίκων για δωρεάν εξετάσεις και ενημέρωση υπήρξε εντυπωσιακή αποδεικνύοντας και την ανάγκη για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις ειδικά σε περιοχές της περιφέρειας όπου οι άμεσες υπηρεσίες υγείας αποτελούν το ζητούμενο.

Παρόντες στη εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Βόνιτσας κ. Γ. Αποστολάκης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Π. Αποστολάκης.

Η διοργάνωση υλοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας με την αμέριστη υποστήριξη των νοσηλευτριών και του διοικητικού προσωπικού.

Στο τέλος του κοινωνικού ιατρείου η κ. Μαρία Καλπουζάνη δήλωσε τα εξής: «Ως πολίτες που νοιάζονται για τον τόπο τους κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να παρέχουμε στους κατοίκους της Αιτωλοακαρνανίας ενημέρωση και εξετάσεις πρόληψης στο πλαίσιο των κοινωνικών ιατρείων. Πρόκειται για μια δράση-θεσμό πλέον που ανοίγει τα φτερά του σε όλη την Αιτωλοακαρνανία και έχει βοηθήσει εκατοντάδες συμπολίτες μας με θέματα υγείας.

Θα είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε για το καλό του τόπου όχι μόνο με δράσεις ιατρικού χαρακτήρα αλλά και με ημερίδες ευαισθητοποίησης για κοινωνικά ζητήματα όπως ο σχολικός εκφοβισμός, η ενδοοικογενειακή βία, ο επαγγελματικός προσανατολισμός και φυσικά θα συνεχίσουμε με συγκεκριμένες προτάσεις ανάπτυξης της Αιτωλοακαρνανίας συμβάλλοντας έτσι στον δημόσιο διάλογο όχι με λόγια αλλά με πρόγραμμα και ουσία».

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Τα προεκλογικα τερτιπια τα βλεπει ο κοσμος και γελαει… που ηταν αυτη η κυρια τα δυσκολα χρονια τησ μεγαλης κρισης που οι ανασφαλιστοι ειχαν σοβαροτατα προβληματα?… ειχε ανοια και μας θυμηθηκε ξαφνικα!!! κριμα και για την κυρια Παρμακη που ειμαι και πελατης της και τη θεωρουσα σοβαρο ατομο να συμπρατει στη σταχτη στα ματια της καθε κυριας Καλπουζανη που χρησιμοποιει το σοβαρο θεμα της υγειας προς αγραν ψηφων… νΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΣΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΜΙΖΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ….ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ…………..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button