PressαρίσματαΡοή Ειδήσεων

Η οργή στη Ματαράγκα και τα ποσοστά Παπαναστασίου

«Ντροπή και αίσχος» είπαν σε ανακοίνωσή τους οι γονείς των μαθητών του δημοτικού σχολείου Ματαράγκας για τον κίνδυνο που συνειδητοποίησαν όταν έπεσαν δέντρα στην περίφραξή του, με την πρόσφατη κακοκαιρία. Και έδειξαν ότι «η οργή ξεχείλισε», όπως λέμε.

«Τα δέντρα έπεσαν, o Θεός βοήθησε να μη θρηνήσουμε θύματα, οι δημοτικές αρχές παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας με έγγραφες αλλά και προφορικές αδιαφορήσαν με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να απειλείται η σωματική ακεραιότητα των παιδιών», είπαν και θύμισαν ότι έχουν όλα τα έγγραφα που δείχνουν ότι είχαν προειδοποιήσει. Για κάθε ενδιαφερόμενο.


Ναι, αλλά με 55,99% στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών στην Μακρυνεία για τον Γ. Παπαναστασίου και 63,38% στον δεύτερο γύρο δεν έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης και πίστωση χρόνου, τώρα πρόσφατα;

Αν δει κανείς τα ποσοστά- πλην Σταρακά που πήρε ένα 27% -οι υπόλοιποι είχαν κάτω από 3%! Για την ίδια την Ματαράγκα; Έξι στους δέκα στον πρώτο γύρο ψήφισαν την σημερινή δημοτική αρχή και τον σημερινό δήμαρχο. Οπότε; Αναγνωρίζεται λάθος μετά την απομάκρυνση από το ταμείο; Χλωμό.

Υπομονή λοιπόν, όλα θα γίνουν. Με τέτοια ποσοστά δεν μπορείς να λες ότι έκανε άλλος το λάθος. Ο αδάμαστος λαός είναι ο απόλυτος κριτής στην Δημοκρατία.

η συντακτική δενδρώδης μονάδα

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Πολλή σωστή η παρατήρηση αυτή και προσθέτω ότι πάντα αδιαφορούν για τους σίγουρους ψηφοφόρους αφού τους έχουν στο τσεπάκι τους όποτε τους χρειαστούν, και κυρίως το κόμμα των νεοφιλελέδων το έχει αποδείξει διαχρονικά.

    Όμως το πιο ύπουλο κουτοπονηρίστικο πράγμα η μεγάλη ξεφτίλα που ξαναβγαίνει στη επιφάνεια είναι πως όσα ενυπόγραφα αιτήματα και αν υποβάλουν οι πολίτες στις υπηρεσίες αυτού του δήμου δεν προχωρούν ποτέ στο στάδιο ελέγχου και υλοποίησης από τους υπάλληλους των υπηρεσιών με διάφορα τερτίπια και μεθοδεύσεις για να δημιουργηθεί η ανάγκη σ’ αυτούς να γλείφουν κάνα δήμαρχο ή αντιδήμαρχο (ή διευθυντή, ή προϊστάμενο κλπ κλπ δες και ΔΕΥΑ ) για να τους έχει στο χέρι μη χαθούν από πελάτες καταλάβατε … όλοι βλέπουν το τυρί και κανείς την φάκα …

    Τέλος τι θα γίνει θα καθαρίσουν κανένα ρέμα μέσα στα χωριά του Αρακύνθου ( και όχι στην εθνική για να φαίνεται στους περαστικούς πως μας έπιασε η προκοπή ) από δένδρα και αγκωνάρια ή μηπως δεν έχουν λεφτά παρά μόνο για παρατηρητήρια πλημμύρων π.χ.

    Πέντε χρόνια τώρα δεν έκαναν τίποτα γι αυτό .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button