ΠολιτισμόςΡοή ΕιδήσεωνΤέχνες

Στο Μεσολόγγι διαδραματίζεται το νέο μυθιστόρημα του Δημήτρη Τζούβαλη

«Αν δεν τολμήσεις, ψευτοζείς»- Κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο από τις εκδόσεις ΑΡΜΟΣ

Στο νέο μυθιστόρημα του Δημήτρη Τζούβαλη, που διαδραματίζεται στο Μεσολόγγι, οι ήρωες ακροβατούν, εκτός ορίων, πάνω στο τεντωμένο σχοινί, που χωρίζει το φυσικό από το μεταφυσικό.

Καταμεσής του χάους, παλεύουν ενάντια σε ακατανίκητες δυνάμεις. Φιλιώνουν με ακατάλυτους δεσμούς, ερωτεύονται με πάθος, αγαπούν κι αγαπιούνται, κι όταν ονειρεύονται, οι πειρατές των ονείρων που καιροφυλακτούν, κάνουν ρεσάλτο και διαγουμίζουν τις ζωές, που φαντάζουν άσκοπες και έρημες, χωρίς τα όνειρά τους.


Αλλά «Αν δεν τολμήσεις ψευτοζείς», θαρρεύουν και επανακτούν τα κλεμμένα τους όνειρα…

Ο Δημήτρης Τζουβάλης γεννήθηκε στο Νεοχώρι Μεσολογγίου τον Μάρτιο του 1946.Βασική εκπαίδευση στην Κατούνα, Γαλαξίδι, Αμφιλοχία, Αστακό και Αγρίνιο.

Σπούδασε μαθηματικά, πληροφορική και ρομποτική στην Ουψάλα Σουηδίας. Ίδρυσε μαζί με άλλους τα λογοτεχνικά περιοδικά Σύνθεση και Εμβόλιμον.

Γράφει ποιήματα, διηγήματα, μυθιστορήματα και θέατρο.

Μάλιστα πρόσφατα διεκδίκησε το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα στα Βραβεία Βιβλίου Public.

Ειδικότερα, ο συγγραφέας κέρδισε αυτή την υποψηφιότητα με το μυθιστόρημά του, «Ποιος σκότωσε τον θεό του έρωτα», που αποτελεί μια πνευματική δουλειά 17 ετών για τον ίδιο και την αείμνηστη Αγρινιώτισσα συγγραφέα Αρσινόη Σερμιντζέλη.

Το νέο του μυθιστόρημα «Αν δεν τολμήσεις, ψευτοζείς», που θα κυκλοφορήσει από τον Φεβρουάριο, αναμένεται να κερδίσει τις καρδιές των αναγνωστών.

 

 

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button