Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Στο Μεσολόγγι το Α´και το Β΄ Επίπεδο της Εκπαίδευσης Προηγμένης Οδήγησης

Την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο Μεσολόγγι το Α´και το Β΄Επίπεδο της Εκπαίδευσης Προηγμένης Οδήγησης από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοθέσις της Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΜΟΤ.Ο.Ε.).

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Μοτοθέσις, «Η δράση εκπαίδευσης και βελτίωσης οδικής ασφάλειας απευθύνεται σε κάθε μοτοσυκλετιστή, ο οποίος επιθυμεί να βελτιώσει την ασφάλειά του. Στόχος της δράσης είναι να προσφέρει θεωρητική και εξατομικευμένη πρακτική εκπαίδευση σε όσους θέλουν να βελτιώσουν την ασφάλειά τους. Περιλαμβάνει προσωπική αξιολόγηση του τρόπου που ο ενδιαφερόμενος ήδη οδηγεί, συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και προτάσεις για λύση. Μπορούν να ακολουθήσουν πρακτικές συμβουλές για την ανάπτυξη ενός διαφορετικού τρόπου οδήγησης – ενός τρόπου διαχείρισης του δρόμου με γνώμονα την ασφάλεια.»


Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρη: το θεωρητικό μέρος την Παρασκευή, στον Πολυχώρο του Γραφείου Κοινωνικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας και του Ανοικτού Κέντρου Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στο Μεσολόγγι και το πρακτικό μέρος, το οποίο είναι η προβλεπόμενη παρατηρούμενη διαδρομή σε οικείους δρόμους της περιοχής, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

Την Κυριακή 12 Μαΐου στις 11.00, τα στελέχη του Ινστιτούτου Μοτοθέσις θα παραστούν στα εγκαίνια του νέου χώρου της Μοτολέσχης Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, η οποία από φέτος είναι μέλος της ΜΟΤ.Ο.Ε.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button