ΑτζένταΕκδηλώσειςΠολιτισμόςΡοή Ειδήσεων

Mεσολόγγι: Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων έως και την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου

Με την φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δένδρων στο Νεοχώρι – ώρα 6.30 μ.μ. – και την Κατοχή (7.00 μ.μ.), συνεχίζονται απόψε οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Την Πέμπτη 20-12-2018, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στο Μεσολόγγι θα τελεστεί «Υπό το φως των κεριών …χριστουγεννιάτικη δέηση».Συνδιοργάνωση: Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Σελίβειο Γηροκομείο, Μονάδα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης βαριά ψυχικά ασθενών «Γέφυρα» της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου «Χατζηκώστα».


Την ίδια μέρα στο Αιτωλικό (20/12) το Χριστουγεννιάτικο χωριό θα υποδεχθεί με πολλά παιγνίδια τους μικρούς αλλά και μεγάλους επισκέπτες του, ενώ θα παραμείνει ανοικτό έως και την 4η Ιανουαρίου 2019.

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ο Πεζόδρομος της «Χαριλάου Τρικούπη» στο Μεσολόγγι (ώρα 11.00 π.μ.) θα φιλοξενήσει το σύνολο πνευστών της Φιλαρμονικής του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Την ίδια μέρα και ώρα 20.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας, θα παρουσιασθούν αποσπάσματα του μπαλέτου «Καρυοθραύστης» (P.I. Tchaikovsky). Οργάνωση, χορογραφία, μουσική επιμέλεια και σκηνοθεσία: Στέλλα Παπαδοπούλου.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button