ΑτζένταΕκδηλώσειςΠολιτισμόςΡοή Ειδήσεων

Μοναστηράκι Βόνιτσας: “Ημέρα παιδιού και χαράς” και 1ο Χορευτικό Αντάμωμα το απόγευμα

Διπλή εκδήλωση σήμερα, Παρασκευή 3 Αυγούστου, στο Μοναστηράκι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας με την “Ημέρα παιδιού και χαράς” και το 1ο Χορευτικό Αντάμωμα Μοναστηρακίου.

Συγκεκριμένα, η εκδήλωση της “Ημέρας παιδιού και χαράς” θα πραγματοποιηθεί σήμερα από το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στο Μοναστηράκι, αυτή την φορά σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μοναστηρακίου.


Ώρα έναρξης στις 19:30 στην πλατεία του Μοναστηρακίου, με την αμέριστη και αφιλοκερδή υποστήριξη του Εικαστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Hobbyland.

Τα παιδιά θα απολαύσουν υπέροχα διαδραστικά παιχνίδια, θα διασκεδάσουν με κλόουν και μουσική, θα βαφτούν από το face-painting και τέλος θα ομορφύνουν με τις ζωγραφιές τους την Κεντρική Πλατεία του Μοναστηρακιου.

Η συμμετοχή των παιδιών θα είναι δωρεάν και απεριόριστη.

Στην συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στις 21:00 οι παραδοσιακοί χοροί παίρνουν θέση στην Κεντρική πλατεία του Μοναστηρακίου.

Το 1ο Χορευτικό Αντάμωμα Μοναστηρακίου θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή χορευτικών συλλόγων από την Αιτωλοακαρνανία.

Αναλυτικά:

1.Προοδευτικός Σύλλογος Ματαράγκας
2. Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος Αγρινίου “ Συντροφιά με την Παράδοση “
3. Χορευτικό Συλλόγου Γυναικών Ακτίου Βόνιτσας “ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟ”

“Πραγματικά το Μοναστηράκι και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Μοναστηρακίου στηρίζουν τα παιδιά, στηρίζουν την παράδοση” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button