sliderΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Μύτικας: Θανατηφόρο τροχαίο στην Παλιόβαρκα

Νεκρός 73χρονος

Το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 15:30  αυτοκίνητο που κινούνταν στην επαρχιακή οδό Βόνιτσας – Αστακού , στο 38ο χιλιόμετρο με κατεύθυνση από Αστακό προς Μύτικα , στο ύψος της Παλιόβαρκας, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 73χρονου οδηγού, που βρέθηκε εκτός του οχήματος.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα τρια οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδας με έξι άνδρες, πλήρωμα της Τροχαίας από το Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας, καθώς  και ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Λευκάδας.


Δυστυχώς ο 73χρονος οδηγός, ο οποίος ήταν προσωρινός κάτοικος της περιοχής και μόνιμος κάτοικος Χαλανδρίου Αττικής, βρέθηκε εκτός του οχήματος και ήταν ήδη νεκρός.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα της Κατούνας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε χθες το απόγευμα, στο 38ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Βόνιτσας – Αστακού, όπου ένας 73χρονος ημεδαπός οδηγώντας αυτοκίνητο, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί το αυτοκίνητο και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

onairnews.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button