Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ποιοι Ναοί πανηγυρίζουν την Κοίμηση της Θεοτόκου στη Μακρυνεία

Για την εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου και της Αγίας Μεταστάσεώς Της, εορτάζουν και πανηγυρίζουν όλοι οι Ορθόδοξοι Ενοριακοί Ιεροί Ναοί της Αρχιερατικής Περιφέρειας Μακρυνείας.

Ιδιαιτερως δε εορτάζει ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Άνω Κερασόβου όπου θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και Εγκωμίων στην Υπεραγία Θεοτόκο και Λιτάνευσις του Ιερού Επιταφίου μέσα στο χωρίο συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου.


Επίσης εορτάζουν και πανηγυρίζουν τα εξωκλήσια που είναι διάσπαρτα σε όλη την Αρχιερατική Περιφέρεια Μακρυνείας ιδιαιτέρως δε ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου στις Παπαδάτες Μακρυνείας, στη Ματαράγκα, η Παναγία στη Γραμματικού, στη Γαβαλού, στον Αγιο Ανδρέα Μακρυνείας, στο Κάτω Ζευγαράκι, στην Κάτω Μακρυνού, στην Μεσάριστα Αγρινίου και στην Ποταμούλα Μακρυνείας.

Σε όλους τους Ιερούς Ναούς και τα εξωκλήσια θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και το πρωί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με ανάγνωση της Ποιμαντορικής Εγκυκλίου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button