ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Ναύπακτος: Τραγωδία… νεκρός δικυκλιστής

Την τελευταία του πνοή άφησε δικυκλιστής μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής 16 Νοεμβρίου 2018 στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου.

Δίκυκλο εξετράπη της πορείας του με τον οδηγό του να παρασύρεται από διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του δικυκλιστή.


Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Ναυπάκτου για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό και μετέφερε το δικυκλιστή στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου δυστυχώς κατέληξε.

Τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η τροχαία Ναυπάκτου.

Ο οδηγός σύμφωνα με πληροφορίες ήταν από την Πάτρα και εργαζόταν στην Ναύπακτο και εκείνη την ώρα επέστρεφε στο σπίτι του.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

“Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας, σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό, το οποίο συνέβη χθες το βράδυ, στο 8,7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιτέας, όταν δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός του δικύκλου.

Ο 41χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, όπου λίγη ώρα αργότερα απεβίωσε.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των συνθηκών και αιτιών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος”.


nafpaktianews.gr

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button