Δυτική Ελλάδα

Νέα τουριστική επένδυση στην παραλία Παλιόβαρκα του Μύτικα

mytikas-paraliaΜετά την πολύ μεγάλη επένδυση του 5άστερου Ξενοδοχείου του επιχειρηματία Κώστα Αυδή στην παραλία «Παλιόβαρκα», η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σήμερα  (δείτε εδώ), μία νέα μεγάλη επένδυση αναμένεται να ξεκινήσει πολύ σύντομα στην ίδια περιοχή.
Πρόκειται  για ένα 4άστερο Ξενοδοχείο, που θα ανεγερθεί εκτός σχεδίου πόλεως στη θέση «Βούρκο ή Παλιομάγαζα» στην Τ.Κ. Μύτικα, Δήμου Ξηρομέρου, Π.Ε. Αιτωλ/νίας και συγκεκριμένα δίπλα στο κάμπινγκ «Αλυζία».
Η δυναμικότητα της μονάδας θα είναι 21 δωμάτια (16 δίκλινα, 5 τρίκλινα) με 47 κλίνες. Θα περιλαμβάνει πισίνα, αναψυκτήριο, εστιατόριο και πολλές άλλες παροχές.
Γράφει για την επένδυση το τοπικό blog mytikas press:
“Ευχόμαστε στον συμπατριώτη μας (γνωρίζουμε το όνομα του), καλή δύναμη και κάθε επιτυχία σε αυτή την επιχειρηματική του κίνηση.
Τέτοιες επενδύσεις χρειάζεται ο όμορφος τόπος μας και δυστυχώς ο δρόμος αυτός πρέπει να είναι, δηλαδή πρώτα οι ιδιώτες να κάνουν κινήσεις, να επενδύσουν, να ρισκάρουν και μετά ίσως «ξυπνήσουν» οι τοπικοί μας άρχοντες και πράξουν το καθήκον τους, ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο. Η τοπική διοίκηση, έχοντας όραμα για τον τόπο, να δημιουργεί τις προϋποθέσεις και οι ιδιώτες να έρχονται κατόπιν να επενδύουν.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Φυσικά όταν μιλάμε για δημιουργία προϋποθέσεων, μιλάμε για όλες εκείνες τις υποδομές που είναι απαραίτητες για να υπάρξει η πολυπόθητη ανάπτυξη και που ως τώρα με εγκληματική αμέλεια δεν έχουν προχωρήσει, αλλά τώρα σιγά σιγά φαίνεται κάποιες να δρομολογούνται και για κάποιες δυστυχώς έχουμε μόνο σκοτάδι.”
Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button