PressαρίσματαΡοή Ειδήσεων

«Όλα καλά» και στην Κατούνα είπε η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αμφιλοχίας…

Το Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας επισκέφτηκε προχθές το μεσημέρι ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κουρουμπλής συνοδευόμενος, όπως μας πληροφόρησε το www.e-maistros.gr, με την Μ. Τριανταφύλλου και τον Σταύρο Καραγκούνη και αφού συνάντησε μέλη του κόμματος στην πόλη της Αμφιλοχίας.

Τίποτε το παράξενο θα μπορούσε να πει κάποιος, όπως παράξενο δεν ήταν και ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Κουρουμπλής μίλησε με την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κ. Ρούλα Καραδήμα.


Εκείνο που παραξένεψε όμως άπαντες ήταν πως η κ. Καραδήμα τα περιέγραψε όλα καλά, ακόμη κι όταν ρωτήθηκε για την στελέχωση του Κέντρου Υγείας Κατούνας από τον -υποτίθεται- ανήξερο Κουρουμπλή.

Όμως πριν από λίγες μέρες μόνο ένας 63χρονος χάθηκε στην Κατούνα και ακολούθησε συγκέντρωση όλου του χωριού για διαμαρτυρία που αφορούσε στο γεγονός ότι το Κ.Υ. δεν είναι επαρκώς στελεχωμένο. Στη συγκέντρωση μάλιστα είχε παραστεί η κ. Καραδήμα και οι δικαιολογίες της , είχαν εξοργίσει τους συγκεντρωμένους.

Στην ίδια συγκέντρωση ο γιος του αδικοχαμένου υποστήριξε πως αν υπήρχε γιατρός στο Κ.Υ. Κατούνας όταν τον χρειαζόταν ο πατέρας του ίσως τώρα και να ζούσε! Πως λοιπόν τα είδε όλα καλά η κ. Καραδήμα; Δεν μετράει μια τόσο σοβαρή δημόσια καταγγελία;

Είπε και ξαναείπε η κ. Καραδήμα προς τον κ. Κουρουμπλή πως ο κόσμος στην περιοχή της λέει καλά λόγια και δηλώνει ικανοποιημένος από το Κ.Υ. Αμφιλοχίας και τα άλλα που συνδέονται με αυτό.

Ωραία, η Κατούνα δεν μετράει; Εκεί οι πολίτες διαφέρουν από τους υπόλοιπους που της λένε καλά λόγια;

Λίγες μέρες μετά την απώλεια ενός ακόμη ντόπιου και τις διαμαρτυρίες ενός χωριού;

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button