West Side StoriesΡοή Ειδήσεων

Μοναδικό: Το σήμα της ειρήνης στα νερά της λίμνης Κομήτη στη Βόνιτσα (video)

Από τον πρωταθλητή των θαλάσσιων σπορ Νίκος Πλυτά

Ο 23χρονος πρωταθλητής των θαλάσσιων σπορ, Νικόλας Πλυτάς, στέλνει ένα δυνατό μήνυμα, «σχηματίζοντας» με ένα jet surf, το Σήμα της ειρήνης στα νερά της λίμνης Κομήτη, στη Βόνιτσα.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης, ο 23χρονος πρωταθλητής των θαλάσσιων σπορ, Νικόλας Πλυτάς, στέλνει ένα δυνατό μήνυμα, «σχηματίζοντας» με ένα jet surf, το Σήμα της Ειρήνης στα νερά της λίμνης Κομήτη, στη Βόνιτσα.

«Η μέρα αυτή είναι πολύ σημαντική. Ειδικά στις εποχές που ζούμε, το μόνο που εύχομαι είναι ο κόσμος να ζει ειρηνικά, να σέβεται το συνάνθρωπο και τη φύση», δηλώνει ο Νικόλας λίγο πριν την προσπάθειά του. «Ο κάθε άνθρωπος, έχει ένα μοναδικό μέρος όπου βρίσκει την ειρήνη. Για μένα, αυτό το μέρος είναι το νερό».


Αν και είναι μόλις 23 ετών, μετρά ήδη 9 χρόνια πρωταθλητισμού και αμέτρητες διακρίσεις σε Πανελλήνιες, Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες διοργανώσεις, κυρίως στο θαλάσσιο σκι, αλλά και το wakeboarding, skateboarding, snowboarding και surfing, έχοντας μάλιστα μόλις επιστρέψει από την Ιαπωνία όπου εκπροσώπησε την Ελλάδα στο ISA World Surfing Games.

Γνωστός για την περιβαλλοντική του δράση, ο Πλυτάς, συχνά βρίσκει πρωτότυπους τρόπους να ευαισθητοποιεί το κοινό, όπως αυτή τη φορά, επιλέγοντας για όχημα ένα jetsurf, μια χειροποίητη μηχανοκίνητη σανίδα κατασκευασμένη από carbon, που φτάνει ταχύτητες ως 38 μίλια ανά ώρα.

Ιδανικό σημείο για το εγχείρημα, αποτέλεσε η κυκλική Λίμνη Κομήτη, στη Βόνιτσα, η οποία βρίσκεται σε φυσικό βύθισμα, με περίμετρο 900 μέτρα και απλώνεται σε μία έκταση 52 στρεμμάτων. Σύμφωνα μάλιστα με την ιστορία, προήλθε από την πτώση ενός μικρού κομήτη.

protothema.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

3 Σχόλια

  1. Αγαπητέ αδελφέ,όταν θα έλθει η στιγμή να αναχωρήσεις από αυτόν τον κόσμο,θα με θυμηθείς!Εάν αυτά που πιστεύει ο κάθε χριστιανός αποδειχθούν ψέματα,(σε καμμία περίπτωση δεν θα συμβεί αυτό,υποθετική η έκφραση),δεν έχει να χάσει τίποτε,όταν αποδειχθούν αλήθεια,κέρδισε την αιωνιότητα δίπλα στον Αρχηγό της ζωής!Εσύ και οι υπόλοιποι πλανεμενοι αδερφοί μας τι θα κερδίσετε;Πόσο ρηχά και επιπόλαια βλέπεις τα πράγματα αδελφέ μου!Ποια σχέση μπορεί να έχει η μόνη αλήθεια με το Ιράν που γράφεις!Εύχομαι να ξυπνήσεις από το λήθαργο και καλή μετάνοια σε όλους μας!

  2. Ο Τίμιος και ζωοποιος Σταυρος,το έμβλημα της νίκης του ζωοδότη,ανασταντος Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού(διαπαντος ενικηθη ο διάβολος και ο θανατος),σπασμένος και γυρισμένος ανάποδα είναι το σήμα της ειρήνης;Ποιας ειρήνης;Αυτής που βιώνει ο πλανήτης ολόκληρος σήμερα και αυτής που βιώνει η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων κατά μόνας εσωτερικά;Πλάνη μοναδική!Την ειρήνη ο Χριστός την δίνει!Τα υπόλοιπα είναι ψευδή και υποκρισία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button