Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας: Νίκη της Παλαίρου επί του Εθνικού Φιλιππιάδας

Διεξήχθη την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 16:00 στο γήπεδο Παλαίρου ο αγώνας της 4ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο Α.Ο. Παλαίρου και τον φιλοξενούμενο Εθνικό Φιλιππιάδας.

Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με σκορ 2-1 σε έναν αγώνα όπου οι μπέμπηδες του Στάχτιαρη έδωσαν και την ψυχή τους για τη νίκη.


Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 6΄ειχαν ένα καλό σουτ με τον Kalemi αλλά με τον τερματοφύλακα Μολώνη των φιλοξενουμένων να πιάνει με ευκολία.

Ο Εθνικός απάντησε στο 12΄με σουτ του Κακαβά αλλά και εκεί η μπάλα κατέλειψε στα χέρια του τερματοφύλακα της Παλαίρου Χριστονίκο.

Τρία λεπτά αργότερα στο 15΄ οι γηπεδούχοι έχασαν κλασική ευκαιρία να βρουν δίχτυα κοντά από την μικρή περιοχή με τον Kalemi αλλά και εκεί το ματς έμεινε στο 0-0.

Στο 33΄ο διαιτητής του αγώνα έδειξε την άσπρη βούλα υπέρ του Α.Ο. Παλαίρου με φάουλ πάνω στον Kalemi και με εκτελεστή τον αρχηγό της ομάδας Στριφτάρη Ε. η Πάλαιρος διαμόρφωσε το 1-0. Στο 44΄ο διαιτητής έδειξε πάλι την άσπρη βούλα αλλά αυτήν την φορά υπέρ του Εθνικού μετά από ανατροπή του Νίκου και με εκτελεστή τον Μήτσο να φέρνει το ματς στα ίσα (1-1) όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο. Παλαίρου έψαχνε το γκολ από νωρίς με καλές φάσεις στο 55΄ με τον Χασακή, 62΄με τον Στριφτάρη Ζ. και 83΄με τον Κυριακίδη ενώ ο Εθνικός Φιλιππιάδας κατάφερε να απαντήσει στο 84΄με τον Ctapi αλλά με την άμυνα των γηπεδούχων να διώχνει με ασφάλεια.

Στο 87΄οι γηπεδούχοι σκόραραν για το 2-1 με ένα πολύ ωραίο σουτ του Καραμπέτσου ενώ ένα σουτ των φιλοξενουμένων στο 88΄βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Χριστονίκου, με το ματς να τελειώνει με το τρίποντο της αγωνιστικής να μένει στους μικρούς του Α.Ο. Παλαίρου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΠΥΡΑΚΟΣ Α.
ΒΟΗΘΟΙ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π. – ΖΩΤΟΣ Δ.
Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ (): ΧΡΙΣΤΟΝΙΚΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΖΕΡΒΑΣ, ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Κ., ΜΠΑΤΣΟΣ, ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ, ΤΣΑΚΑΛΗΣ, PRINA, ΧΑΣΑΚΗΣ (ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ Ζ. 61΄), KALEMI (ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ 90΄).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ): ΜΟΛΩΝΗΣ, ΛΥΤΟΣ (ΜΥΦΤΑΡΑΪ 73΄), ΣΤΟΥΠΑΣ, ΚΑΚΑΒΑΣ, ΔΕΡΒΙΛΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, CTAPI, ΛΑΚΚΑΣ, ΜΗΤΣΟΣ (DANAJ 46΄), ΝΙΚΟΥ, ΤΣΙΡΟΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

https://katounanews.blogspot.com

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button