Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Ποδηλατική διαδρομή από την Πάλαιρο ως τον Μύτικα την Κυριακή 13 Οκτωβρίου

Μία ακόμη ποδηλατική διαδρομή σε Πάλαιρο – Μύτικα διοργανώνει το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 και εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «MEDCYCLETOUR: Μεσογειακές Ποδηλατικές Διαδρομές για βιώσιμο παραθαλάσσιο τουρισμό» που χρηματοδοτείται από το διακρατικό πρόγραμμα Interreg Med 2014-2020.


H Δυτική Ελλάδα μέσω του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης έχει ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ποδηλατοδρόμων, στο πλαίσιο του οποίου διαμορφώνεται η Μεσογειακή, παράκτια ποδηλατική διαδρομή (EurοVelo 8) που θα ξεκινάει από την Ισπανία και θα καταλήγει στην Κύπρο. Η διαδρομή σχεδιάστηκε από το European Cyclists’ Federation (ECF).

Η ποδηλατική διαδρομή Πάλαιρος – Μύτικας είναι 19 χιλιομέτρων με σημείο εκκίνησης την κεντρική πλατεία (λιμάνι) στην Πάλαιρο και τερματισμό στο λιμάνι του Μύτικα.

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στο link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfUZdkbB-gzG8e1Ww0N-BvVzELUZAhvFTE-jx9qj0w0rEHeFA/viewform

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button