ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Δημοτικός σύμβουλος προς Δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας: “Σκουπιδότοπος της Δυτικής Ελλάδας η Πάλαιρος”

Σφοδρότατη επίθεση στη Δημοτική Αρχή Ακτίου – Βόνιτσας εξαπολύει με ανακοίνωση του ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, Κωνσταντίνος Γεροκωστόπουλος (Στρατηγός). Ειδικότερα, κατηγορεί τον Δήμαρχο Γιώργο Αποστολάκη για την επέκταση κατά 25 στρέμματα του ΧΥΤΑ της Παλαίρου καθώς όπως καταγγέλλει, έχει υπογράψει σύμβαση με το δήμο Λευκάδας να παίρνει τα υπολείμματα των σκουπιδιών του που είναι 22.000 τόνοι κάθε χρόνο.

Μάλιστα ο κ. Γεροκωστόπουλος συνεχίζει και τονίζει ότι “έκαναν την Πάλαιρο σκουπιδότοπο της Δυτικής Ελλάδας”.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου:

Στο δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 8 Μαρτίου, ο δήμαρχος έφερε το θέμα για επέκταση κατά 25 στρέμματα του ΧΥΤΑ της Παλαίρου! Ναι, καλά ακούσατε!

Θα ρωτήσουν πολλοί, μα γιατί το κάνει αυτό; Τους ενημερώνω, γιατί έχει υπογράψει σύμβαση με το δήμο Λευκάδας να παίρνει τα υπολείμματα των σκουπιδιών τους που είναι 22.000 τόνοι κάθε χρόνο! Για να χωρέσουν λοιπόν αυτά τα σκουπίδια στο ΧΥΤΑ Παλαίρου χρειάζεται επέκταση.

Πάλαιρο, σε έκαναν το σκουπιδότοπο της δυτικής Ελλάδας! Εξ άλλου δεν είναι η πρώτη φορά, σου έφεραν ήδη χιλιάδες τόνους σκουπίδια της Ηλείας, της Αρχαίας Ολυμπίας, του Αιγίου και ετοιμάσου να πάρεις και της Κέρκυρας! Τι σε πειράζει λοιπόν αν η γειτονική Λευκάδα σου φέρνει τα δικά της για τις επόμενες δεκαετίες;

Δημότες της Παλαίρου, αυτόν τον δήμαρχο ψηφίσατε, αυτούς τους δημοτικούς συμβούλους εκλέξατε, που δεν είχαν να πουν λέξη στο δημοτικό Συμβούλιο για αυτή την κατάντια, στήριξαν μάλιστα τη πρόταση του δημάρχου! ΧΑΡΕΙΤΕ τους! ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ τους !

Γεροκωστόπουλος Κωνσταντίνος
Δημοτικός Σύμβουλος Παλαίρου

xiromeronews.blogspot.com

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button