sliderΓεγονόταΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Με τι βαθμούς περνούν οι νέοι φοιτητές στα Πανεπιστημιακά Τμήματα σε Μεσολόγγι-Αγρίνιο

Με την ανακοίνωση των βάσεων κλείνει ο κύκλος των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων.

Τον Ιούνιο είχε οριστεί ο αριθμός των εισακτέων σπουδαστών στις Σχολές, τα Τμήματα και τις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις των Τμημάτων των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, κατά Σχολή ή Τμήμα ή Εισαγωγική Κατεύθυνση Τμήματος και Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.


Στην Αιτωλοακαρνανία, οι βάσεις – εισακτέοι, διαμορφώθηκαν ως εξής (υποψήφιοι ΓΕΛ):

Τμήματα Γεωπονικής Σχολής:

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΓΕΛ 165 επιτυχόντες από 13.529 έως 4.860 μόρια

ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΓΕΛ επιτυχόντες: 144 , από 14.375 έως 10.306

ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ) 11.598 – 6.241(Βάση εισαγωγής), 152 οι εισακτέοι

ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ) 12.734 – 7.103 (Βάση εισαγωγής), 168 οι εισακτέοι

ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΒΙΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ) 12.020 – 6.271(Βάση εισαγωγής) Αριθμός επιτυχόντων: 168

ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ (ΑΜΑΛΙΑΔΑ) ΓΕΛ – επιτυχόντες: 184 από 14.472 έως 7.663 μόρια

Τμήματα που παραμένουν προς το παρόν Αγρίνιο:

ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΓΕΛ 153 επιτυχόντες από 17.058 έως 9.747 μόρια

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΓΕΛ επιτυχόντες 148 9.426 έως 5.449 μόρια

ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ:

Τμήματα Γεωπονικής Σχολής:

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 207

ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) 180

ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΒΙΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ) 210

ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ) 190

ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ) 210

ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ (ΑΜΑΛΙΑΔΑ) 230

Λοιπά Τμήματα που παραμένουν προς το παρόν Αγρίνιο:

ΙΣΤΟΡΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΓΡΙΝΙΟ) 170

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 174

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button