ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Πανιώνιος: Βαρύ κλίμα πριν τον αγώνα στο Αγρίνιο

Πυρά εναντίον του Νίκι Παπαβασιλείου που άφησε στα… κρύα του λουτρού τον Πανιώνιο για να πάει στη Γουάντι Ντέγκλα της Αιγύπτου, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Ιστορικού, Χρήστος Δάρας.

Διαβάστε αποσπάσματα όσων δήλωσε στη “Live Sport”:

«Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσει. Σ’ αυτό το παιχνίδι παίζουμε τη χρονιά μας. Η κοινή γνώμη δεν είναι υπέρ του. Εάν ήθελε να αποχωρήσει, ας το έκανε πολύ πο νωρίς, όταν είχε ατυχή αποτελέσματα. Αποχώρησε παραμονές ενός αγώνα που για μας είναι όλη η χρονιά Άφησε μία ομάδα μέσω της οποίας αναδείχτηκε και τον έμαθε ο κόσμος. Ήταν άκομψο να έχει ήδη πάει στην Αίγυπτο και να μιλήσει με άλλη ομάδα. Δεν είχε ενημερώσει κανέναν».


Όσο για τα παράπονα που έκανε ο Παπαβασιλείου ότι δεν του δόθηκε δυνατότητα ενίσχυσης: «Φθηνή δικαιολογία. Οκτώ σερί ήττες έκανε, τώρα το θυμήθηκε; Στη 17η ομάδα της Αιγύπτου θα έχει μεταγραφές; Ήρθες, σε έμαθε ο κόσμος, επαγγελματικά και μόνο δεν αποχωρείς λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι της χρονιάς. Όταν φύγει από την Αίγυπτο, οι πόρτες συνεργασίας με ομάδες της Superleague στενεύουν, γιατί ο κόσμος δεν ξεχνά. Άκομψο και αντιεπαγγελματικό».

Η απάντηση του πρώην προπονητή του Πανιωνίου

Ο Νίκι Παπαβασιλείου απάντησε στα πυρά που εξαπέλυσε εναντίον του ο πρόεδρος της νεοσμυρνιώτικης ΠΑΕ, Χρήστος Δάρας, για την αιφνίδια αποχώρησή του απ΄τους «κυανέρυθρους» και την μετακόμιση στην Αίγυπτο, για λογαριασμό της Γουάντι Ντέγκλα.

Σεισμικές δονήσεις προκάλεσε στη Νέα Σμύρνη, η αιφνίδια αποχώρηση του Νίκι Παπαβασιλείου από τον πάγκο του Πανιωνίου.

Ο πρόεδρος της νεοσμυρνιώτικης ΠΑΕ, Χρήστος Δάρας, έκανε λόγο για αντιεπαγγελματική κίνηση από πλευράς του Κύπριου προπονητή, λίγες ημέρες πριν από τον «τελικό» με τον Παναιτωλικό.

Το SDNA επικοινώνησε με τον 49χρονο κόουτς στο Κάιρο και ζήτησε το σχόλιο του σχετικά με τα προεδρικά…πυρά από πλευράς Πανιωνίου, καθώς και τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση της αποχώρησης από την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

«Με αφορμή όσα δήλωσε για μένα ο κ.Δάρας, θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα περί επαγγελματία και αντιεπαγγελματία. Σαφώς κι είναι αντιεπαγγελματικό όταν ο προπονητής σου και γενικότερα όλοι μέσα στην ομάδα, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο είναι τέσσερις μήνες απλήρωτοι.

Πριν έρθει η πρόταση από την Γουάντι Ντέγκλα, ενημέρωσα τους ανθρώπους του Πανιωνίου πως με πετάνε έξω από το σπίτι που μένω για απλήρωτα ενοίκια και τους έδειξα τα σχετικά μηνύματα.

Πήρα παράταση λίγων ημερών να συνεχίσω να μείνω στο σπίτι και πάλι όμως δεν έγινε τίποτα. Αν υπήρχε μια κανονικότητα στον Πανιώνιο, δεν υπήρχε περίπτωση να σηκωθώ να φύγω.

Όλα όμως έχουν ένα όριο και μια κόκκινη γραμμή την οποία ξεπέρασαν στον Πανιώνιο. Δεν συμφέρει τον κ.Δάρα να συνεχίσουμε αυτή την συζήτηση και θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικός γιατί γνωρίζει όλη την αλήθεια…» τόνισε αρχικά ο Κύπριος κόουτς και πρόσθεσε:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω δημόσια πως ο Νίκος Ζαμάνης αγαπάει πολύ τον Πανιώνιο. Είναι αυτός που με έφερε στην ομάδα και μου φέρθηκε εντάξει από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή.

Τον Πανιώνιο τον σέβομαι και δούλεψα τίμια για αυτόν κρατώντας την ομάδα ενωμένη.

Όταν όμως έχεις μείνει τέσσερις μήνες απλήρωτος και έρχεται μια πρόταση ως επαγγελματίας δεν λες όχι. Αυτοί που είναι σκεπτόμενοι μπορούν να καταλάβουν γιατί έφυγα. Αυτοί που δεν θέλουν να είναι και παραμένουν εκτός πραγματικότητας, δεν θα καταλάβουν.

Κρατώ στην καρδιά μου πρόσωπα που γνώρισα στον Πανιώνιο και φανταστικούς ανθρώπους, όπως ο Ζαμάνης, ο Ναλιτζής, ο φροντιστής. Αυτή η ομάδα δεν αξίζει αυτό που περνάει. Οι παίκτες παλεύουν κάθε μέρα για την επιβίωσή τους».

Κώστας Πλιάτσικας

sdna.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button