Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Εξάσφαιρος ο Όμηρος- Πέρασε από το Καινούργιο η ΑΕΜ (φωτο)

Όμηρος και ΑΕΜ συνέχισαν με νίκες και μάλιστα εκτός έδρας, και πλέον η υπόθεση τίτλου θα παιχθεί μεταξύ των δύο αυτών ομάδων.

Απομένουν τρεις αγωνιστικές για να τελειώσουν τα play off και οι ομάδες της Δόξας και του ΑΟ Χάλκειας έμειναν εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Απλά αυτές οι δύο ομάδες ίσως παίξουν ρυθμιστικό ρόλο για τις υπόλοιπες δύο.


Εξάσφαιρος ο Όμηρος συνέτριψε εκτός έδρας τον ΑΟ Χάλκειας και συνεχίζει να έχει το ισχνό προβάδισμα του ενός βαθμού από την ΑΕΜ.

Ο Όμηρος άνοιξε το σκορ στο 24΄ με κεφαλιά του Νούλα μετά από σέντρα του Θεοδωρίδη. Στο 33΄ο Νούλας εκτέλεσε κόρνερ και ο Μανθόπουλος από κοντά έκανε το 0-2. Στην επανάληψη ο Όμηρος ήταν καταιγιστικός σημειώνοντας άλλα 4 τέρματα. Στο 48΄ ο Μιχαηλίδης βρήκε τον Γκάτση ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-3. Ο Γκάτσης στο 63΄ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το τέταρτο της ομάδας του με σουτ μετά από σέντρα του Μάτσιγκα. Στο 85΄ ο Γκασούκας με κοντινό πλασέ έκανε το 0-5 για να κλείσει το σκορ ο Ματσίγκας στο 90΄ με σέντρα σουτ.
Η ΑΕΜ, στο Καινούργιο, τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Δόξα, καθώς η ομάδα του Κ Γιωτόπουλου προηγήθηκε με πέναλτι του Νταλαπέρα που κέρδισε ο ίδιος από τον τερματοφύλακα Καραγκούνη. Η ΑΕΜ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Τσιούνη με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κοντογιάννη στο 29. Ο Τσιούνης «ξαναχτύπησε» στο 40΄ με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στην επανάληψη η ΑΕΜ ήταν καλύτερη και πέτυχε το 1-3 με περίτεχνο σουτ του Καβαλλάρη στο 53΄. Στο 70΄ ο Πιστιόλης έβαλε και τη δική του πινελιά με το σουτ που επιχείρησε και το οποίο κατέληξε στα δίχτυα της Δόξας. Οι γηπεδούχοι περιόρισαν την έκταση της ήττας με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Νταλαπέρα στο 80΄.

Τα αποτελέσματα (3η αγωνιστική)
ΑΟ Χάλκειας- Όμηρος Νεοχωρίου 0-6
Δόξα Καινουρίου- ΑΕΜ 2-4
Βαθμολογία(σε 3 αγώνες)
1. Όμηρος Νεοχωρίου 14
2. ΑΕΜ 13
3. Δόξα Καινούργιου 6
4. ΑΟ Χάλκειας 0
Η επόμενη αγωνιστική
Όμηρος Νεοχωρίου –ΑΟ Χάλκειας
ΑΕΜ- Δόξα Καινούργιου

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button