Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πληρότητα 100% σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια για το Πάσχα στην Αμφιλοχία

Παραδοσιακά ο Απρίλης είναι ο μήνας που σηματοδοτεί την έναρξη της τουριστικής σεζόν.

Ξενοδόχοι, καταστηματάρχες, εποχικοί υπάλληλοι και πλήθος επαγγελματιών ετοιμάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς να υποδεχτούν τους τουρίστες, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.


Σε μια χώρα όπου ο τουρισμός θεωρείται η βαριά βιομηχανία της οικονομίας τα τελευταία χρόνια αναβαθμίζονται τουριστικά και οι μικρές επαρχιακές πόλεις με παρθένες και ανέγγιχτες φυσικές ομορφιές προσελκύοντας επισκέπτες από τα κοντινά μέρη και όχι μόνο.

Στους ρυθμούς της τουριστικής ετοιμότητας κινείται και η Αμφιλοχία όπου γίνονται σοβαρές προσπάθειες ανανέωσης των υπηρεσιών που περιστρέφονται γύρω από τον τουρισμό.

Με πληρότητα 100% στα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή της Αμφιλοχίας και μάλιστα 2 μήνες πριν το Πάσχα είναι ένα θετικό μήνυμα για το μέλλον της τουριστικής κίνησης.

Επίσης, να σημειωθεί πως το νέο μοντέλο ταξιδιωτικής εμπειρίας Airbnb έκανε την εμφάνισή του και στην πόλη της Αμφιλοχίας. Διαμερίσματα, έχουν ήδη καταχωρηθεί στην πλατφόρμα και οι πρώτες κρατήσεις έγιναν από τουρίστες του εξωτερικού, δίνοντας προς το παρόν μια λύση στο πρόβλημα των κλινών.

Μεσαίας και μικρής κλίμακας ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων, ίδρυση νέων επιχειρήσεων, συνεχείς αναβαθμίσεις των επαγγελματικών κλάδων που σχετίζονται με την παροχή υπηρεσιών εξυπηρέτησης θα πρέπει να μας χαρακτηρίζουν.

Οι καταστηματάρχες προσαρμοσμένοι πλέον στις συνθήκες της εποχής και δεχόμενοι επιρροές από όμορες πόλεις οι οποίες με σωστές πρακτικές προσελκύουν πλήθος τουριστών, θα πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα, ώστε να υποδεχτούν με ευπρέπεια και φιλοξενία τους ανθρώπους που επιθυμούν να γνωρίσουν την πανέμορφη περιοχή μας.

Ποιότητα προϊόντων με αδιαπραγμάτευτο χαρτί επιτυχίας τα τοπικά εδέσματα με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης, εκλεκτές πρώτες ύλες, περιποιήσεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τουριστών φανερώνουν πως αυτό το καλοκαίρι θα προσδώσει θετικό πρόσημο στην πόλη η οποία ρίχνεται στην μάχη του οικονομικού ανταγωνισμού με μήλον της έριδος τους τουρίστες.

e-maistros.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button