Όλα τα Σπορ

Σάρωσε σε μία ακόμη διοργάνωση ο ΑΣ Θησέας Αιτωλ/νίας με έξι μετάλλια στις μαύρες ζώνες (φωτο)

kakarelis-metallia-mavres-zones (1)

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΝΕ συμμετείχε ο ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας με επτά αθλητές, όπου κατέκτησαν έξι μετάλλια στις μαύρες ζώνες. Ο σύλλογος ήταν και ο μοναδικός που κατέκτησε μετάλλια με δύο αθλητές στις ολυμπιακές κατηγορίες ανδρών – γυναικών μαύρων ζωνών.

Στα -49 κιλά γυναικών, όπου είναι ολυμπιακή κατηγορία, η Ρωμαλέα Μεσυνδιάνου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και ο Παναγιώτης Φλωροσκούφης στα -58 κιλά ανδρών μαύρων ζωνών (και αυτή ολυμπιακή κατηγορία) το ασημένιο μετάλλιο. Οι δύο αθλητές αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στις κατηγορίες ανδρών – γυναικών και εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους, δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει. Άλλο ένα ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο σύλλογος στις γυναίκες με την Ελένη Γιαμαλάκη στα -73 κιλά, με εξαιρετική εμφάνιση. Οι τρεις αθλητές βρίσκονται τα τελευταία χρόνια στα μετάλλια στα πανελληνία πρωταθλήματα, με την Μεσυνδιάνου να είναι τρία συνεχόμενα χρόνια στην εθνική ομάδα.


kakarelis-metallia-mavres-zones (3)

Ακόμα ένα χάλκινο μετάλλιο στην πρώτη της συμμετοχή στις νεάνιδες ήρθε από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Δήμητρα Μπιτσικώκου μετά από τρεις αγώνες στα -55 κιλά μαύρων ζωνών, δείχνοντας κι αυτή ότι το μέλλον της ανήκει και θα χαρίσει ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Στην κατηγορία των παίδων +65 κιλά μαύρων ζωνών και επιστρέφοντας στις επιτυχίες, το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής Λεωνίδας Τσίγκας, κι αυτός πιο βελτιωμένος στην απόδοση του μετά από δύο δυνατούς αγώνες.

kakarelis-metallia-mavres-zones (5)

Τέλος ο νεαρός αθλητής, κι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα, Μιχάλης Μπέτσικας, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -33 κιλών μαύρων ζωνών και κέρδισε την πρόκριση για το πανευρωπαϊκό μετά από τέσσερις εκπληκτικούς αγώνες, στην πιο δύσκολη κατηγορία του 2017, όπου συμμετείχαν εξαιρετικοί αθλητές.

kakarelis-metallia-mavres-zones (6)

“Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τον προπονητή του συλλόγου Κακαρελη Νίκο για την σπουδαία δουλειά που κάνει και έχει κάνει τον ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ έναν από τους καλύτερους στην Ελλάδα και μοναδικό εκπρόσωπο από τον νομό με πρωταθλητές και αθλητές στην εθνική ομάδα. Κλη επιτυχια στους 8 αθλητές του συλλόγου που αγωνίζονται το Σάββατο στο G1 στην Βουλγαρία” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση του συλλόγου.

kakarelis-metallia-mavres-zones (8)

kakarelis-metallia-mavres-zones (9)

kakarelis-metallia-mavres-zones (10)

kakarelis-metallia-mavres-zones (11)

kakarelis-metallia-mavres-zones (12)

kakarelis-metallia-mavres-zones (13)

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button