PressαρίσματαΡοή Ειδήσεων

Ο Σταμάτης έχει ανακατέψει -για τα καλά- την τράπουλα στο Μεσολόγγι

Όπως λένε φίλοι και εχθροί του πρώην βουλευτή και νομάρχη Δημήτρη Σταμάτη, είναι ο μόνος που έχει αναταράξει τα κάπως λιμνάζοντα, μέχρι στιγμής, ύδατα των επερχόμενων εκλογών στο Μεσολόγγι.

“Aν και υπάρχει έντονη προεκλογική κινητικότητα,  η μόνη υποψηφιότητα που συζητιέται είναι, καλώς ή κακώς, του Σταμάτη”, έλεγε στην στήλη έμπειρος παράγοντας της πρώην πρωτεύουσας του πάλαι ποτέ νομού – που τώρα είναι πια Περιφερειακή Ενότητα κι ανάθεμα κι αν το ξέρει κανείς.


Ο Σταμάτης το έκανε πάντα αυτό, είχε φανατικούς φίλους και φανατικούς εχθρούς. Κάπως έτσι συμβαίνει και τώρα.

Οι μεν πρώτοι υπόσχονται εκπλήξεις για την δημαρχία του Μεσολογγίου και ποντάρουν πολύ στον απλό κόσμο, όλων των αποχρώσεων,  που ξέρει τον Σταμάτη με το μικρό του όνομα και τον έχει συνηθίσει “στη γύρα”.

Αυτή η “γύρα”, δε, έχει μεγάλη σημασία για το Μεσολόγγι, κακά τα ψέματα.

Αντίστοιχα,  βέβαια, οι εχθροί του λένε ότι δεν ανακοινώνει υποψηφίους γιατί δύσκολα θα βρει να τον ακολουθήσουν κάποιοι, χωρίς να αποκλείουν να μην φτάσει η υποψηφιότητά του μέχρι τέλους.

Σε αυτό το τελευταίοι οι υποστηρικτές του έμπειρου πολιτικού απαντούν ότι ο… γατόπαρδος Σταμάτης, δεν είναι αφελής να ανακοινώσει τώρα συνδυασμό και να τον αφήσει έρμαιο στις ορέξεις όσων έχουν τον… τρόπο να υποσχεθούν θέσεις και ρόλους.

Το μόνο σίγουρο είναι, το ξαναλέμε, ότι την έχει ανακατέψει την τράπουλα στην Ιερή Πόλη ο Δ. Σταμάτης και έχει δώσει ενδιαφέρον στη διαδικασία.

Μένει να δούμε αν θα είναι μαραθώνιος ο αγώνας αλλά αυτό θα το ξέρουμε όταν κάνουν τις κινήσεις τους και οι υπόλοιποι “παίκτες”, που προς το παρόν δεν είναι και λίγοι…

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Έχω την εντύπωση εσύ που γράφεις το άρθρο ότι το Μεσολόγγι είναι ακόμα η πρωτεύουσα του νομού. Από πότε έγινε το αγρινιο; και απορώ πως το γράφεις τόσο άνετα χωρίς να ντρέπεσαι…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button