Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πολλές συλλήψεις σε Αγρίνιο, Αμφιλοχία και Βόνιτσα μετά από εξόρμηση

Πλούσιο είναι και σήμερα το αστυνομικό δελτίο σε Αγρίνιο, Αμφιλοχία και Βόνιτσα, μετά από εξόρμηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Ακαρνανίας.

Στην περιοχή του Παναιτωλίου συνελήφθη ένας 28χρονος έπειτα από νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, καθώς βρέθηκαν φυσίγγια πυροβόλου όπλου και μία δερμάτινη θήκη. Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητό του βρέθηκε μία αλυσίδα ενός μέτρου με χειρολαβή και ένα μεταλλικό καμτσίκι.


Στην Αμφιλοχία από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος συνελήφθη ένας 49χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Στερεάς Δυτικής Ελλάδος η οποία προέβλεπε φυλάκιση δύο ετών και 10 μηνών για φορολογικές παραβάσεις.

Στο Αγρίνιο συνελήφθη το πρωί από αστυνομικούς του Α.Τ. Αγρινίου ένας 48χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς δεν διέθετε το απαραίτητο πιστοποιητικό υγείας.

Επίσης στο Αγρίνιο συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου δύο αλλοδαποί 40 και 48 ετών οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα.

Κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων στην Ευρύτερη περιοχή της Βόνιτσας και του Αγρινίου, από αστυνομικούς του Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας, της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, συνελήφθησαν επίσης 10 άτομα ηλικίας, 33, 17, 21, 40, 30, 51, 41, 39,20 και 16 ετών, οδηγώντας αυτοκίνητα και μηχανάκια χωρίς διπλώματα.

Η ανακοίνωση για τις συλλήψεις για διπλώματα

Συνελήφθησαν, στο Αγρίνιο, στη Βόνιτσα, στο Δοκίμι και στο Θύρρειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας και των ομάδων ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ Αγρινίου, δέκα άτομα ηλικίας από 16 έως 51 ετών, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Η ανακοίνωση για την καταδικαστική απόφαση:

Συνελήφθη, στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος
του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με την οποία του είχε
επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών και δέκα μηνών, για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button