ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Πολλές συλλήψεις σε Αγρίνιο και Βόνιτσα έπειτα από εξόρμηση

Σε Αγρίνιο και Βόνιτσα σημειώθηκαν συνολικά εννέα συλλήψεις, έπειτα από εξόρμηση μεικτών συνεργείων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας.

Ειδικότερα, στο Αγρίνιο συνελήφθησαν δύο άνδρες, 25 και 61 ετών, οι οποίοι σε διαφορετικές περιπτώσεις τροφοδοτούσαν παράνομα με ηλεκτρικό ρεύμα απευθείας από στύλο της ΔΕΗ τις οικίες τους.


Επίσης στο Αγρίνιο συνελήφθη μία 23χρονη η οποία εργαζόταν σε καφετέρια ιδιοκτησίας 46χρονης, χωρίς να διαθέτει το απαραίτητο πιστοποιητικό υγείας.

Στην περιοχή της Ρίγανης συνελήφθη ένας 30χρονος αλλοδαπός ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής.

Από τροχονομικούς ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου συνελήφθησαν για έλλειψη διπλωμάτων 58χρονος και 62χρονος που οδηγούσαν μοτοσικλέτες, όπως και 39χρονος και 26χρονος που οδηγούσαν αυτοκίνητα.

Τέλος, στη Βόνιτσα συνελήφθη να οδηγεί μοτοσικλέτα χωρίς δίπλωμα ένας 50χρονος στην επαρχιακή οδό Αμφιλοχίας – Λευκάδας.

Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο και στη Βόνιτσα, στο πλαίσιο στοχευμένων τροχονομικών ελέγχων από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας και της ομάδας ΔΙΑΣ Αγρινίου, πέντε άτομα διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του μικτού συνεργείου Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Ακαρνανίας, δύο άνδρες, ηλικίας 61 και 25 ετών, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους  από συνεργείο του ΔΕΔΗΕ με τη συνδρομή αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι τροφοδοτούσαν με ηλεκτρική ενέργεια τις οικίες τους, απευθείας από στύλο της ΔΕΗ, χωρίς να καταγράφεται η καταναλισκόμενη ενέργεια.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button